Βραδιά ποίησης και μουσικής αφιερωμένη στον Τάσο Λειβαδίτη



Η δεύτερη βραδιά ποίησης που διοργανώνεται στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας από το Τμήμα Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης (ΜΕΤ) είναι γεγονός:

Μια βραδιά ποίησης και μουσικής αφιερωμένη στον Τάσο Λειβαδίτη. Είναι μία πρωτοβουλία από φοιτητές του ΜΕΤ που όπως δηλώνουν «αγαπάμε την ποίηση και τη μουσική και θέλουμε να αναδείξουμε την τέχνη μας. Σαν φοιτητές και μουσικοί έχουμε την ανάγκη να κάνουμε τέτοιες εκδηλώσεις που ξεφεύγουν λίγο από την ακαδημαϊκή καθημερινότητα. Σε μία κοινωνία όπου η πρόσβαση, η δυνατότητα να ασχολείσαι με τον πολιτισμό αποτελεί για πολλούς νέους μία πολυτέλεια ενώ ταυτόχρονα τόσοι νέοι όπως και εμείς έχουμε την ανάγκη για δημιουργική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου, ανάδειξη του καλλιτεχνικού στοιχείου της προσωπικότητάς μας, μέσα από βραδιές σαν αυτές προσπαθούμε να ζωντανέψουμε το τμήμα μας, το σύλλογό μας, να εμπνεύσουμε τους συμφοιτητές μας ώστε αυτές οι εκδηλώσεις να είναι η αρχή ενός πανέμορφου ταξιδιού Τέχνης και πολιτισμού. «Εμείς για αυτά τα λίγα και απλά πράγματα πολεμάμε, για να έχουμε έναν έρωτα που να μη μας τον λερώνουν, ένα τραγούδι που να μπορούμε να το τραγουδάμε»».

Η εκδήλωση γίνεται την Κυριακή 7 Απριλίου, στις 20.00, στο Αμφιθέατρο Τελετών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός