Έξω οι φασίστες της Χρυσής Αυγής από την εργατομάνα Νάουσα! – Συγκέντρωση την Κυριακή έξω από τη «Βέτλανς»



Φωτό αρχείου

Φωτό αρχείου


«Έξω οι φασίστες της Χρυσής Αυγής από την εργατομάνα Νάουσα!». Συγκέντρωση διοργανώνει το Εργατικό Κέντρο Νάουσας την Κυριακή 12 Μάη στις 6.30 το απόγευμα, έξω από τη «Βέτλανς».

Συγκεκριμένα, αναφέρει:

«Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Η Δημοτική Αρχή έχει παραχωρήσει το χώρο της «Βέτλανς» την Κυριακή στη ναζιστική – φασιστική Χρυσή Αυγή.

Δεν θα επιτρέψουμε να πατήσουν το πόδι τους στη Νάουσα, όπως κάναμε και παλιότερα.

Τα τσιράκια της εργοδοσίας που πρώτοι έστησαν δουλεμπορικά γραφεία για πάμφθηνους εργαζόμενους, που χτύπησαν πρωτοπόρους συνδικαλιστές, ξυλοκόπησαν άγρια μαθητές – φοιτητές και δολοφόνησαν τον Π. Φύσσα, οι εχθροί του εργατικού – λαϊκού κινήματος δεν έχουν καμιά δουλειά στην ηρωική πόλη της Νάουσας. Σε τούτα εδώ τα μάρμαρα κακιά σκουριά δεν πιάνει…

Οι εργαζόμενοι έχουν αποδείξεις για το χαρακτήρα και το ρόλο της Χρυσής Αυγής. Όταν εμείς παλεύουμε και οργανώνουμε την πάλη για την προστασία των ανέργων, τις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας, την απληρωσιά και τις απολύσεις, αυτοί είναι με τα αφεντικά.

Τώρα δήμαρχος και Δημοτικό Συμβούλιο Νάουσας να μην παραχωρήσουν χώρο στη Χρυσή Αυγή και σε κανένα άλλο φασιστικό μόρφωμα.

Καλούμε τα ΔΣ σωματείων, συλλόγων και φορέων να μην επιτρέψουν να πατήσουν πόδι οι νοσταλγοί του Χίτλερ, να πάρουν θέση.

Καλούμε τους εργαζόμενους, συνταξιούχους, γυναίκες και νέους να δυναμώσουν την πάλη ενάντια στο απάνθρωπο εκμεταλλευτικό σύστημα που γεννά και θρέφει το φασισμό.

Ο λαός της Νάουσας πρέπει να ξεσηκωθεί!

Αγωνιστικό ραντεβού την Κυριακή 12 Μάη, 6.30 μ.μ. έξω από τη «Βέτλανς»».

Στην κινητοποίηση καλούν ακόμη το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Νάουσας, ο Αγροτικός Σύλλογος Νάουσας «Μαρίνος Αντύπας», το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ημαθίας – Πέλλας, το Συνδικάτο Γάλακτος – Τροφίμων – Ποτών Ημαθίας – Πέλλας.

Τελευταία άρθρα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός