Γραμματεία Αστικών Συγκοινωνιών του ΠΑΜΕ

Σχόλιο για την επίσκεψη ΚαραγεωργόπουλουΣε σχόλιό της, σχετικά με την επίσκεψη Καραγεωργόπουλου στην Κρήτη, η Γραμματεία Ηρακλείου του ΠΑΜΕ αναφέρει τα εξής:

«Πληροφορηθήκαμε ότι αυτές τις ημέρες περιφέρεται στο νησί μας ο γνωστός εργοδότης Καραγεωργόπουλος. Ψάξαμε να δούμε αν οι εργοδοτικές ενώσεις του νομού (Εμπορικός Σύλλογος, ΟΕΒΕΝΗ κλπ.) διοργανώνουν κάποιο συνέδριο που να δικαιολογεί την παρουσία του αλλά δεν εντοπίσαμε κάτι.

Αντίθετα από τον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ενημερωθήκαμε ότι συναντήθηκε με το προεδρείο του Σωματείου Καθαριστριών για να «ενημερωθεί για τα προβλήματα του κλάδου και να ενημερώσει τον κλάδο για τη διαλυτική κατάσταση που επικρατεί στα συνδικάτα με ευθύνη του ΠΑΜΕ και την ανάγκη για δυνατή ομοσπονδία…».

Ενημερώνουμε τις καθαρίστριες και γενικότερα την εργατική τάξη του Ηρακλείου ότι ο κ. Καραγεωργόπουλος δεν έχει καμία σχέση με την εργατική τάξη καθώς είναι ο ίδιος εργοδότης!!!

Μέτοχος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας με την επωνυμία «ΠΗΓΑΣΟΣ FORTUNA GAMING», γυρίζει την Ελλάδα και παριστάνει τον εργατοπατέρα έχοντας κατσικωθεί για μια τριετία (πριν αποκαλυφθούν οι πομπές του) στην πλάτη των εργαζομένων ως πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας και εκπρόσωπος Τύπου της ΓΣΕΕ.

Είναι ο ίδιος άνθρωπος που συνέβαλε στην άλωση της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος από εργοδότες, περιφερειακούς διευθυντές καταστημάτων, ο ίδιος άνθρωπος που προσπάθησε να επιβάλει με μπράβους της νύχτας και φουσκωτούς την παρουσία των νόθων και των διευθυντών στο συνέδριο της ΟΙΥΕ, αλλά η εργατική τάξη της χώρας μας του έδωσε την απάντηση που του αξίζει.

Αφού και οι τρεις προσπάθειές του να κάνει συνέδριο της ΟΙΥΕ κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του και στις απαιτήσεις των μεγαλοεργοδοτών που υπηρετεί έπεσαν στο κενό, με το συνέδριο της ΓΣΕΕ να πλησιάζει και αυτός να κινδυνεύει να μείνει εκτός συνεδρίου αποφάσισε να «ξεχάσει» ότι είναι πρόεδρος στην ΟΙΥΕ και δημιούργησε εν κρυπτώ συνέδριο άλλης ομοσπονδίας, αυτής των εργαζομένων στα καζίνο ώστε να εκλεγεί από εκεί και να πάρει την πολυπόθητη αντιπροσωπεία στο συνέδριο της ΓΣΕΕ!!!

Η μόνη σχέση που έχει με τις καθαρίστριες είναι όταν πατάει το κουδουνάκι στα πεντάστερα ξενοδοχεία που διαμένει για να έρθουν να καθαρίσουν τα πολυτελέστατα δωμάτιά του με τα λεφτά των εργατών.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι συναντήθηκε με την πρόεδρο του Σωματείου Καθαριστριών και μέλος του ΔΣ του ΕΚΗ. Πρώην και νυν προϊσταμένη γνωστού μεγαλοεργολάβου καθαριότητας.

Σωματείο που απέχει από τα προβλήματα των καθαριστριών και των οικογενειών τους, απέτρεψε και αποθάρρυνε τις σχολικές καθαρίστριες από τη διεκδίκηση των Μέσων Ατομικής Προστασίας (ΜΑΠ) που παραμένουν απλήρωτα για χρόνια, δεν βγάζει κιχ για τις συνθήκες εργασιακού μεσαίωνα στα εργολαβικά συνεργεία καθαριότητας, που δήλωνε σε συνεδρίαση του Δ.Σ του ΕΚΗ «τις καθαρίστριες δεν τις απασχολεί η συλλογική σύμβαση (δηλαδή μισθός, ωράρια, συνθήκες εργασίας, επιδόματα κλπ.) για να απεργήσουν, αυτό που τους καίει είναι η φορολογία…».

Οι εργαζόμενοι του νομού πρέπει να βγάλουν τα συμπεράσματα τους.

Πρέπει να ξεμπερδέψουν άμεσα από τα βαρίδια του εργοδοτικού κυβερνητικού συνδικαλισμού που έχουν κάτσει στο σβέρκο των εργατών για να διαιωνίζουν τις καρέκλες και τα προνόμιά τους.

Πρέπει να καθαρίσουν τα σωματεία από τους εργοδότες και τα τσιράκια τους, να μετατραπούν σε ζωντανά κύτταρα, αποκούμπι του κάθε εργαζόμενου, που θα συγκρούονται με την εργοδοσία για τα καθημερινά προβλήματα, θα αποσπούν κατακτήσεις, θα μαζικοποιούνται και θα μεγαλώνουν».

Τελευταία άρθρα

Εργαζόμενοι σε Κίνηση

DAS_Efim

Χρήσιμα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός

Πολυμέσα

Στατιστικά

  • 630341Συνολικές αναγνώσεις:
  • 104Αναγνώσεις σήμερα:
  • 297528Συνολικοί επισκέπτες:
  • 81Επισκέπτες σήμερα:
  • 0Επισκέπτες τώρα:

Web Radio του ΠΑΜΕΑκουστε live το Web Radio του ΠΑΜΕ