Γραμματεία Αστικών Συγκοινωνιών του ΠΑΜΕ

ΓΙΑΝΝΕΝΑ: Πρώτη δύναμη η ΔΑΣ στο Σύλλογο Εργαζομένων ΟΤΑΠρώτη δύναμη αναδείχθηκαν οι δυνάμεις της ΔΑΣ στις αρχαιρεσίες για ΔΣ στο Σύλλογο Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Ιωαννίνων.

Συγκεκριμένα, ψήφισαν 674 εργαζόμενοι (569 είχαν ψηφίσει το 2017). Τα άκυρα – λευκά ήταν 25 (ήταν 16).

Η ΔΑΣ ΟΤΑ έλαβε 268 ψήφους (είχε λάβει 163) και πήρε 4 έδρες (είχε λάβει 3).

Η Ενότητα Συσπείρωση έλαβε 232 ψήφους και 3 έδρες. (Το 2017 υπήρχαν δύο διαφορετικές παρατάξεις: Η Ενότητα που είχε λάβει 154 ψήφους και είχε πάρει 3 έδρες και οι Συσπειρώσεις που είχαν λάβει 83 ψήφους και μια έδρα).

Η Δυναμική Πρωτοβουλία έλαβε 149 ψήφους (από 153) και διατηρεί τις δύο έδρες που είχε.

Η ΔΑΣ ΟΤΑ σημειώνει:

«Η μεγάλη νίκη της ΔΑΣ ΟΤΑ, οι περισσότερες από 100 νέες ψήφοι σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές μας γεμίζει με δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε με τη γραμμή συσπείρωσης του ΠΑΜΕ, με γραμμή πάλης που βάζει στο επίκεντρο τις δικές μας ανάγκες.

Η μεγάλη αυτή νίκη είναι έμπρακτη απάντηση σε όλους εκείνους που έκαναν τα πάντα για να φέρουν τις εκλογές «στα μέτρα τους». Που απέκλεισαν τους συναδέλφους μας τους συμβασιούχους, που ενώθηκαν αποκαλύπτοντας τη στρατηγική τους συμμαχία ενάντια στα συμφέροντα των εργαζόμενων, στο πλάι των δημοτικών αρχών. Τα αποτελέσματα είναι η χρεοκοπία τους.

Εμείς, οι πολλοί, γυρίσαμε την πλάτη. Προχωράμε μπροστά, για σωματείο μαζικό, ταξικό που θα παλεύει για ανάκτηση των απωλειών μας, προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων, για σύγχρονα ασφαλή κτίρια, για μέτρα υγιεινής και ασφάλειας στους χώρους δουλειάς».

Τελευταία άρθρα

Εργαζόμενοι σε Κίνηση

DAS_Efim

Χρήσιμα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός

Πολυμέσα

Στατιστικά

  • 605248Συνολικές αναγνώσεις:
  • 144Αναγνώσεις σήμερα:
  • 283295Συνολικοί επισκέπτες:
  • 90Επισκέπτες σήμερα:
  • 1Επισκέπτες τώρα:

Web Radio του ΠΑΜΕΑκουστε live το Web Radio του ΠΑΜΕ