Γραμματεία Αστικών Συγκοινωνιών του ΠΑΜΕ

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ «ΔΕΛΤΑ» ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΗΜΑΘΙΑΣ: Αμετακίνητη η εργοδοσία για το «λουκέτο» – Στον αέρα οι εργαζόμενοιΑμετακίνητη στην απόφασή της να κλείσει το εργοστάσιο παραγωγής γάλακτος στο Πλατύ Ημαθίας και να πετάξει στο δρόμο της ανεργίας τους περίπου 70 εργαζόμενους που απασχολεί, για να μεταφέρει την παραγωγή στο εξωτερικό, παραμένει η εταιρεία «ΔΕΛΤΑ», παρά τις αντιδράσεις των εργαζομένων.

Τη Δευτέρα στη συνάντηση με το Επιχειρησιακό Σωματείο, οι εκπρόσωποι της εργοδοσίας δήλωσαν την πρόθεση να προχωρήσει ο σχεδιασμός και ως τυράκι στη φάκα, έταξαν μερικά ψίχουλα παραπάνω στα ψίχουλα του προγράμματος εθελούσιας εξόδου που έχουν ανακοινώσει για τους εργαζόμενους.

Την Τρίτη 11 Ιούνη έχει προγραμματιστεί τριμερής συνάντηση στο υπουργείο Εργασίας στην οποία θα παραστεί και η Ομοσπονδία Εργαζομένων σε Γάλα – Ποτά – Τρόφιμα. Και την Τετάρτη, οι εργαζόμενοι θα πραγματοποιήσουν νέα Γενική Συνέλευση προκειμένου να καθορίσουν την παραπέρα στάση τους.

Τελευταία άρθρα

Εργαζόμενοι σε Κίνηση

DAS_Efim

Χρήσιμα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός

Πολυμέσα

Στατιστικά

  • 488878Συνολικές αναγνώσεις:
  • 102Αναγνώσεις σήμερα:
  • 254430Συνολικοί επισκέπτες:
  • 75Επισκέπτες σήμερα:
  • 4Επισκέπτες τώρα:

Web Radio του ΠΑΜΕΑκουστε live το Web Radio του ΠΑΜΕ