Γραμματεία Αστικών Συγκοινωνιών του ΠΑΜΕ

Στάση εργασίας την Τρίτη στη «Χαλυβουργική»Πηγή: Eurokinissi


Σε δίωρη στάση εργασίας από τις 10 π.μ. ως τις 12 μ. την Τρίτη 11 Ιούνη θα προχωρήσουν οι εργαζόμενοι της Χαλυβουργικής ύστερα από απόφαση της Γενικής τους Συνέλευσης. Απαιτούν την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων του Μάη.

Η κατάσταση των εργαζομένων είναι τραγική, καθώς στο χώρο δεν υπάρχει ηλεκτρικό ρεύμα από τον Δεκέμβρη. Από την περασμένη Παρασκευή η εργοδοσία σταμάτησε να παρέχει γάλα στους εργαζομένους. Επιπλέον δεν υπάρχει συνεργείο καθαριότητας, ενώ τα πούλμαν που μεταφέρουν τους εργαζόμενους είναι στον αέρα για το αν θα συνεχίσουν.

Οι δυνάμεις της ΔΑΣ Χαλυβουργικής ξεκαθαρίζουν ότι δεν πρόκειται να δεχτούν καμιά λύση που δεν θα διασφαλίζει ότι το σύνολο των εργαζομένων θα συνεχίζει να εργάζεται στο εργοστάσιο χωρίς καμία βλαπτική μεταβολή στα εργασιακά του δικαιώματα. Δεν θα μπει σε κανένα παζάρι για να δοθούν κίνητρα για οικειοθελείς αποχωρήσεις – απολύσεις, όπως ήδη προετοιμάζει το έδαφος για αυτό η πλειοψηφία του Σωματείου.

Τελευταία άρθρα

Εργαζόμενοι σε Κίνηση

DAS_Efim

Χρήσιμα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός

Πολυμέσα

Στατιστικά

  • 630466Συνολικές αναγνώσεις:
  • 229Αναγνώσεις σήμερα:
  • 297562Συνολικοί επισκέπτες:
  • 115Επισκέπτες σήμερα:
  • 0Επισκέπτες τώρα:

Web Radio του ΠΑΜΕΑκουστε live το Web Radio του ΠΑΜΕ