Γραμματεία Αστικών Συγκοινωνιών του ΠΑΜΕ

Τα θύματα των ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων πεθαίνουν για να φτάσουν σε «ασφαλέστερο» μέροςΦωτό αρχείου

Φωτό αρχείου
Πηγή: Associated Press


Το νέο πολύνεκρο ναυάγιο ανοιχτά των Παμφίλων, όπου 7 πρόσφυγες – μετανάστες, ανάμεσα τους και δυο παιδιά, έχασαν τη ζωή τους, έρχεται να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο των εγκλημάτων του ιμπεριαλισμού επισημαίνει η Γραμματεία Μεταναστών – Προσφύγων του ΠΑΜΕ.

Σημειώνει ότι «τα θύματα των ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων, που ξεριζώθηκαν από τις ίδιες τους τις χώρες, χάνουν τη ζωή τους με τραγικό τρόπο στην προσπάθειά τους να φτάσουν σε «ασφαλέστερο» μέρος για αυτούς και τις οικογένειές τους.

Ο ξεριζωμός των λαών από τις χώρες τους, τα κύματα προσφύγων και μεταναστών, ο εγκλωβισμός κάτω από άθλιες συνθήκες στα νησιά του Αιγαίου, αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα γενικότερα, είναι αποτελέσματα των ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων, της πολιτικής του ΝΑΤΟ, της ΕΕ, των επιχειρηματικών ομίλων και των κυβερνήσεών τους που ματώνει τους λαούς.

Καλούμε τα συνδικάτα, τα Εργατικά Κέντρα, τους εργαζόμενους να μην εξοικειωθούν με αυτές τις εικόνες, να συνεχίσουν τον ανυποχώρητο αγώνα, από κοινού με τους εργαζόμενους όλων των χωρών, για έναν κόσμο χωρίς ιμπεριαλιστικούς πολέμους, φτώχεια και εκμετάλλευση».

Τελευταία άρθρα

Εργαζόμενοι σε Κίνηση

DAS_Efim

Χρήσιμα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός

Πολυμέσα

Στατιστικά

  • 630458Συνολικές αναγνώσεις:
  • 221Αναγνώσεις σήμερα:
  • 297560Συνολικοί επισκέπτες:
  • 113Επισκέπτες σήμερα:
  • 0Επισκέπτες τώρα:

Web Radio του ΠΑΜΕΑκουστε live το Web Radio του ΠΑΜΕ