Στο πλευρό των εργαζομένων της «Frigoglass»



Τη συμπαράστασή του στους εργαζόμενους του εργοστασίου «Frigoglass» στην Πάτρα (Κάτω Αχαΐα) που βρίσκονται αντιμέτωποι με την απόφαση της εργοδοσίας να κλείσει το εργοστάσιο, με φυσικό επακόλουθο να πεταχτούν στην ανεργία 90 εργαζόμενοι εκφράζει το Εργατικό Κέντρο Λαυρίου – Ανατολικής Αττικής.

Σημειώνει πως «η συγκεκριμένη απόφαση δείχνει για ακόμα μια φορά ποιος τελικά κλείνει τα εργοστάσια και αυτοί φυσικά δεν είναι οι αγώνες των εργαζομένων, αλλά οι επιχειρηματίες που μπροστά στα δικά τους κέρδη δεν λογαριάζουν τίποτα. Γι’ αυτό και με την ανοχή της κυβέρνησης κλείνουν το ένα εργοστάσιο και επενδύουν αλλού, σε άλλους κλάδους, αλλά και χώρες με μειωμένα μεροκάματα.

Το Εργατικό Κέντρο Λαυρίου – Ανατολικής Αττικής, δείχνοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη του, θα παραβρεθεί με μέλη της διοίκησής του στη συγκέντρωση των εργαζομένων και του Εργατικού Κέντρου Πάτρας έξω από το Υπουργείο Εργασίας την Πέμπτη 13 Ιούνη, στις 12 μ.μ».

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός