Με τρεις νίκες ξεκίνησαν το πρωτάθλημα ο Ατρόμητος, ο ΠΑΣ Γιάννινα και η Βέροια που επικράτησαν 1-0, 3-1, και 3-2 του Πλατανιά, του Αστέρα Τρίπολης και της Ξάνθης αντίστοιχα. Από την άλλη ο ΠΑΟΚ έμεινε στο 1-1 με την Καλλονή στην Τούμπα.

ΠΑΟΚ – Καλλονή 1-1

Στην άδεια λόγω τιμωρίας Τούμπα, ο ΠΑΟΚ συνέχισε τις μέτριες εμφανίσεις και έμεινε στο 1-1 με την Καλλονή στην πρεμιέρα της Σούπερ Λιγκ. Μάλιστα οι νησιώτες κόντεψαν να πάρουν και τη νίκη, καθώς άνοιξαν το σκορ με γκολ του Καμαρά στο 63′, με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν με τον Περέιρα στο 74′.

Ατρομητος – Πλατανιάς 1-0

Με τον Σάκη Παπάζογλου να πετυχαίνει γκολ στην πρώτη του εμφάνιση με την φανέλα του Ατρόμητου, οι Περιστεριώτες αν και δυσκολεύτηκαν επικράτησαν 1-0 του Πλατανιά. Το γκολ για την ομάδα το Γιώργου Παράσχου ήρθε στο 20′, έπειτα από εξαιρετική ασίστ… πάρε-βάλε του Κώστα Γιαννούλη στον σκόρερ.

ΠΑΣ Γιάννινα – Αστέρας Τρίπολης 3-1

Ο ΠΑΣ κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος του 1-0 και να επικρατήσει τελικά με 3-1 επί του Αστέρα Τρίπολης, μάλιστα μέσα σε 11 λεπτά.

Ο Μπαράλες στο 41′ έκανε το 0-1 για τους Αρκάδες, αλλά ο Τσάβες στο 59′ έφερε το ματς στα ίσα. Ο Ίλιτς στο 67′ έβαλε μπροστά στο σκορ τον ΠΑΣ και ο Τζημόπουλος στο 70′ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Βέροια – Ξάνθη 3-2

Το ματς της ημέρας έγινε στη Βέροια όπου η ομώνυμη ομάδα επικράτησε με 3-2 της Ξάνθης σε ένα ματς – θρίλερ.

Οι γηπεδούχοι αν και ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0 χάρη στα γκολ του Βεργώνη στο 41΄και του Μπεν στο 49΄ είδαν τη νίκη να… φεύγει μόλις σε τρία λεπτά. Συγκεκριμένα, ο Ομπόμντο στο 77΄και στο 80΄ ο Λουσέρο έφεραν το ματς στα ίσια για τους φιλοξενούμενους «παγώνοντας» του φιλάθλους της Βέροιας, οι οποίοι εντέλει είδαν τη νίκη να… επιστρέφει, όταν στο 83’ ο Ντουμίτρου έκανε το 3-2 που ήταν και το τελικό σκορ του ματς.

Λεβαδειακός – Παναθηναϊκός

Το παιχνίδι που κλείνει το πρόγραμμα της Κυριακής παίζεται στο ΟΑΚΑ – λόγω κολλήματος έδρας με το δημοτικό στάδιο Λιβαδειάς – με τον Λεβαδειακό να αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό.

Νωρίτερα το απόγευμα σημειωθήκαν επεισόδια έξω από το σύνδεσμο του Παναθηναϊκού στην Δάφνη, με την αστυνομία να διεξάγει έρευνα και να έχει προχωρήσει σε συλλήψεις.