Σουπερλίγκ: Πρεμιέρα με νίκη 2-1 επί του Εργοτέλη για τον Πανιώνιο Ανώμαλη προσγείωση για τον Παναθηναϊκό



 

Με σκόρερ και των δύο τερμάτων τον Απόστολο Γιάννου, ο Πανιώνιος νίκησε στη Νέα Σμύρνη με 2-1 τον Εργοτέλη και ξεκίνησε με επιτυχία το φετινό πρωτάθλημα της Σουπερλίγκ.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με το κοντινό πλασέ του Γιάννου στο 15ο λεπτό, μετά από γύρισμα του Πάνου. Ωστόσο στην επόμενη φάση ο έμπειρος Μέγι ισοφάρισε με κεφαλιά σε εκτέλεση κόρνερ, στην πρώτη τελική προσπάθεια της ομάδας του Ηρακλείου.

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης έχασε σημαντικές ευκαιρίες για το 2-1, όπως στο 44΄, όταν το σουτ του Μπούζα σταμάτησε στο δοκάρι του Εργοτέλη και στο 54΄, όταν ο Γιάννου νικήθηκε στο τετ α τετ με τον Τσέρνι.

Τελικά τη νίκη στους γηπεδούχους έδωσε με δεύτερο έξοχο γκολ ο Γιάννου, στο 85΄.

 

Στην ελληνική πραγματικότητα προσγειώθηκε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ.

Οι «πράσινοι» που την περασμένη Πέμπτη είχαν αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις με την ευρεία νίκη τους επί της Μίντιλαντ για το Γιουρόπα Λιγκ, φάνηκε πως έμειναν από δυνάμεις στο ΟΑΚΑ, κόντρα σε έναν πολύ διαβασμένο Λεβαδειακό που πήρε έναν πολύτιμο πόντο για τη συνέχεια.

Μάλιστα οι Βοιωτοί, που ήταν και οι γηπεδούχοι, αφού το δημοτικό στάδιο Λιβαδειάς κρίθηκε ακατάλληλο από την αρμόδια δημοτική επιτροπή, παραλίγο να φύγουν με το τρίποντο, καθώς μέχρι το 85΄, όταν και ισοφάρισε -το τελικό 1-1- με πέναλτι ο Πράνιτς, ήταν μπροστά στο σκορ χάρη σε γκολ του Κώτσιου στο 77’.

Ακόμη ένα δυσάρεστο για το «τριφύλλι» είναι πως είδε τον βασικό του σκόρερ Μάρκους Μπεργκ να αποχωρεί από το γήπεδο με πρόβλημα στην ωμοπλάτη του, με τις πρώτες εκτιμήσεις να αναφέρουν ότι ο παίκτης θα μείνει δυο με δυόμιση μήνες εκτός δράσης, λόγω κάταγμα κλείδας.

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός