Γραμματεία Αστικών Συγκοινωνιών του ΠΑΜΕ

Καταγγέλλει τη διακοπή ρεύματος σε οικογένεια ανέργων με προβλήματα υγείας«Το απαράδεκτο γεγονός της διακοπής παροχής ρεύματος σε οικογένεια ανέργων με προβλήματα υγείας» καταγγέλλει το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ζακύνθου, ζητώντας «άμεσα την επανασύνδεση του ρεύματος στην οικογένεια».

Σύμφωνα με τα αναφέρει το ΕΚΖ στην ανακοίνωσή του, «την ίδια στιγμή που, διαπιστευμένα, συσσωρεύονται οφειλές ετών από ξενοδοχεία και επιχειρήσεις του νησιού χιλιάδων ευρώ, στα οποία η ΔΕΗ ουδέποτε έχει κόψει το ρεύμα, με μεγάλη σπουδή κόβει το ρεύμα σε τριμελή οικογένεια ανέργων στις Εργατικές Κατοικίες ΙΙ, χωρίς να λαμβάνει υπόψη τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Στην ηλικιωμένη γυναίκα (Ξένου – Καρούμπα Βασιλική 78 ετών), που με την πενιχρή της σύνταξη συντηρεί την άνεργη κόρη της και τον εγγονό της, παρά και τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζουν και παρότι καταβάλλει κάθε μήνα από το υστέρημά της ένα μικρό ποσό, της έκοψαν το ρεύμα από τις 11/7 επειδή δεν μπορούν να πληρώσουν το ποσό που καθορίζει η ΔΕΗ».

Είναι γνωστό, συνεχίζει η ανακοίνωση του ΕΚΖ, «ότι οι ρυθμίσεις της ΔΕΗ, που λειτουργεί σαν ανώνυμη εταιρεία, δεν λαμβάνουν υπόψη τις δυσκολίες της λαϊκής οικογένειας. Καταγγέλλουμε το απαράδεκτο γεγονός της διακοπής παροχής ρεύματος και ζητάμε άμεσα την επανασύνδεση του ρεύματος στην οικογένεια».

Το ηλεκτρικό ρεύμα, καταλήγει η ανακοίνωση, «αποτελεί κοινωνικό αγαθό, απαραίτητο για τη διαβίωση κάθε ανθρώπου. Αγαθό που δεν νοείται να το στερείται κανείς, ανεξάρτητα από το αν αντιμετωπίζει ή όχι προβλήματα υγείας.

Απαιτούμε:

Να σταματήσουν τώρα οι διακοπές ρεύματος. Οι ρυθμίσεις χρεών να γίνονται με τέτοιο τρόπο που να μπορεί η εργατική οικογένεια να ανταποκριθεί.

Κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα».

Τελευταία άρθρα

Εργαζόμενοι σε Κίνηση

DAS_Efim

Χρήσιμα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός

Πολυμέσα

Στατιστικά

  • 540104Συνολικές αναγνώσεις:
  • 83Αναγνώσεις σήμερα:
  • 264605Συνολικοί επισκέπτες:
  • 75Επισκέπτες σήμερα:
  • 1Επισκέπτες τώρα:

Web Radio του ΠΑΜΕΑκουστε live το Web Radio του ΠΑΜΕ