Γραμματεία Αστικών Συγκοινωνιών του ΠΑΜΕ

Καλεί αύριο στο Δημοτικό Συμβούλιο Μοσχάτου – Ταύρου ενάντια στις απολύσεις εργαζομένων με το πρόγραμμα ΕΣΠΑΚάλεσμα στους εργαζόμενους και τους γονείς να δώσουν δυναμικό «παρών» στο Δημοτικό Συμβούλιο Μοσχάτου – Ταύρου την Τρίτη 16 Ιούλη στις 7 μ.μ., απαιτώντας «Καμιά απόλυση εργαζόμενου. Μονιμοποίηση όλων των εργαζομένων χωρίς όρους και προϋποθέσεις», απευθύνει το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής, αντιδρώντας στο ότι «με την απαράδεκτη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Οργανισμού Προσχολικής Αγωγής και Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου η Δημοτική Αρχή προχωρά στην απόλυση εργαζομένων με το πρόγραμμα του ΕΣΠΑ (τουλάχιστον 17 συνάδελφοι)».

Στην ανακοίνωσή του αναφέρει τα εξής:

«Το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής συμπαραστέκεται στον αγώνα των συναδέλφων και καλεί συναδέλφους και γονείς να δώσουν δυναμικό «παρών» στο Δημοτικό Συμβούλιο που θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο Τρίτη 16 του Ιούλη στις 7 μ.μ. απαιτώντας:

Καμιά απόλυση εργαζόμενου.

Μονιμοποίηση όλων των εργαζομένων χωρίς όρους και προϋποθέσεις.

Με μία απαράδεκτη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Οργανισμού Προσχολικής Αγωγής και Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου η Δημοτική Αρχή προχωρά στην απόλυση εργαζομένων με το πρόγραμμα του ΕΣΠΑ (τουλάχιστον 17 συνάδελφοι).

Την ώρα που δεκάδες χιλιάδες παιδιά και βρέφη μένουν και φέτος χωρίς δομές Προσχολικής Αγωγής και φροντίδας, την ώρα που δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα οι οριστικοί πίνακες των ΕΣΠΑ, οι προφάσεις που χρησιμοποιεί η Δημοτική Αρχή για να απολύσει τους συναδέλφους είναι απολύτως προσχηματικές. Είναι χαρακτηριστικό ότι στον κωδικό του προϋπολογισμού του Νομικού Προσώπου στην ίδια συνεδρίαση εμφανίζουν ενισχυμένη πίστωση κατά 91.700 ευρώ για αποδοχές έκτακτου προσωπικού! Πραγματικός στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι η εκχώρηση υπηρεσιών των παιδικών σταθμών σε ιδιώτες και η είσοδος εργολάβων.

Το ζήτημα είναι σοβαρό. Αφορά τους εργαζόμενους, γιατί άμεσα θα χάσουν τη δουλειά τους, αφορά όμως και τους γονείς γιατί αυτοί θα κληθούν να πληρώσουν τα κέρδη των εργολάβων.

Το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής συμπαραστέκεται στον αγώνα των συναδέλφων και καλεί συναδέλφους και γονείς να δώσουν δυναμικό «παρών» στο Δημοτικό Συμβούλιο που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 16 του Ιούλη στις 7 μ.μ. απαιτώντας:

Καμιά απόλυση εργαζόμενου.

Μονιμοποίηση όλων των εργαζομένων χωρίς όρους και προϋποθέσεις.

Κανένα παιδί εκτός παιδικών σταθμών.

Καλούμε τους εργαζόμενους σε όλους τους δήμους να είναι σε ετοιμότητα ώστε να αποτρέψουν ανάλογες εξελίξεις».

Τελευταία άρθρα

Εργαζόμενοι σε Κίνηση

DAS_Efim

Χρήσιμα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός

Πολυμέσα

Στατιστικά

  • 588707Συνολικές αναγνώσεις:
  • 6253Αναγνώσεις σήμερα:
  • 278041Συνολικοί επισκέπτες:
  • 178Επισκέπτες σήμερα:
  • 3Επισκέπτες τώρα:

Web Radio του ΠΑΜΕΑκουστε live το Web Radio του ΠΑΜΕ