Για τη σωτηρία του Πύργου της Πλακεντίας



Ο εξαιρετικός ιστορικός χώρος του Πύργου της Δουκίσσης Πλακεντίας, που σπάνια πλέον φιλοξενεί εκδηλώσεις, είναι ο ιδανικός τόπος για τη συνάντηση του Κώστα Λειβαδά με τους εξέχοντες καλεσμένους του, τον αγαπημένο φίλο του και ήρωά του Σταμάτη Κραουνάκη και τη μόνιμη, σχεδόν, συνεργάτιδά του, στις φετινές του εμφανίσεις, Ζωή Παπαδοπούλου , το Σάββατο 6 Σεπτέμβρη.

Οικοδεσπότης για δεύτερη χρονιά ο «Πεντελιώτης» Κώστας Λειβαδάς σε μια παράσταση τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για την αναστήλωση του τεράστιας σημασίας αυτού ιστορικού μνημείου. Ετσι, λοιπόν, η βραδιά θα είναι αφιερωμένη στον Πύργο της Δουκίσσης Πλακεντίας, στην προστασία και στη συντήρησή του, αλλά και στο βασικό αίτημα των πολιτών της περιοχής να επιστραφεί στο δήμο από το υπουργείο Οικονομικών, ώστε να διασωθεί από τα χέρια ιδιωτών αγοραστών και να μπορέσει να συνεχίσει την πορεία του ως κύτταρο πολιτισμού και τέχνης.

Οι τρεις καλλιτέχνες ετοίμασαν ένα μελωδικό ταξίδι με αγαπημένα τραγούδια, παλιά και καινούρια. Τραγούδια από την προσωπική δισκογραφία του Κώστα Λειβαδά αλλά και τραγούδια από τις συνεργασίες του με σημαντικούς Ελληνες τραγουδιστές, τραγούδια του Σταμάτη Κραουνάκη αλλά και απρόβλεπτες στιγμές που θα μας συγκινήσουν και σίγουρα όλοι θα θελήσουμε να ξανακούσουμε τον «Λήσταρχο Νταβέλη»… Παίζουν μαζί τους: Σπύρος Χατζηκωνσταντίνου (κιθάρες), Βαγγέλης Τζάτσος (κιθάρες και μπάσο), Παντελής Τζιάλας (κιθάρες). Ωρα έναρξης 9 μ.μ. Τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ.

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός