Γραμματεία Αστικών Συγκοινωνιών του ΠΑΜΕ

ΠΑΜΕ: Σχόλιο του Γραφείου Τύπου για τη μελέτη του ΙΟΒΕΣε σχόλιό του, το Γραφείο Τύπου του ΠΑΜΕ για τη μελέτη του ΙΟΒΕ αναφέρει:

«Η μελέτη του Ινστιτούτου του ΣΕΒ (ΙΟΒΕ) αποδεικνύει το μέγεθος της νέας επίθεσης στο Κοινωνικοασφαλιστικό σύστημα. Ο ΣΕΒ απαιτεί:

νέα φορολογικά κίνητρα στους επιχειρηματίες για την αύξηση των κερδών τους.

ιδιωτικοποίηση της Κοινωνικής Ασφάλισης και παράδοσή της στους επιχειρηματικούς ομίλους και όπως το λένε στη μελέτη τους «Νέα πλήρης κεφαλαιοποίηση των ασφαλιστικών εισφορών».

νέα μείωση των εργοδοτικών ασφαλιστικών εισφορών.

Οι ίδιοι, επίσης, λένε ότι η είσοδος των επιχειρηματικών ομίλων στην Κοινωνική Ασφάλιση θα τους αποφέρει αποθεματικά 99 δισ. προς επένδυση.

Αυτό θα σημάνει μεγαλύτερα κέρδη για τους επιχειρηματίες και τσακισμένες παροχές και δικαιώματα στην Ασφάλιση, στη σύνταξη, στην υγεία, τα επιδόματα κ.λπ.

Επιβεβαιώνεται επόμενα η ανάγκη μαζικής, μαχητικής απάντησης από τα συνδικάτα και τους εργαζόμενους.

Απευθύνουμε κάλεσμα προς την εργατική τάξη, τους συνταξιούχους, τους αυτοαπασχολούμενους, τους επιστήμονες, τη νεολαία, τις γυναίκες να πάρουν μαζικά μέρος με τις οικογένειές τους στο συλλαλητήριο που έχει προκηρύξει η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα των Συνταξιουχικών Οργανώσεων στις 30 Νοέμβρη 10.30π.μ. στα Προπύλαια».

Τελευταία άρθρα

Εργαζόμενοι σε Κίνηση

DAS_Efim

Χρήσιμα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός

Πολυμέσα

Στατιστικά

  • 580834Συνολικές αναγνώσεις:
  • 179Αναγνώσεις σήμερα:
  • 276955Συνολικοί επισκέπτες:
  • 128Επισκέπτες σήμερα:
  • 0Επισκέπτες τώρα:

Web Radio του ΠΑΜΕΑκουστε live το Web Radio του ΠΑΜΕ