Γραμματεία Αστικών Συγκοινωνιών του ΠΑΜΕ

Άρθρα στην κατηγορία Γραμματεία

ΠΑΜΕ: Η εργατική τάξη με τον αγώνα της να κόψει τη φόρα της ΝΔ που πατά στο νομοθετικό πλαίσιο του ΣΥΡΙΖΑΚάλεσμα στους εργαζόμενους να οργανώσουν την υπεράσπιση των δικαιωμάτων τους και την αντεπίθεσή τους απευθύνει το ΠΑΜΕ με αφορμή την προσφυγή του ΣΕΒ υπέρ της κατάργησης των τριετιών.

Επισημαίνει ότι η υπονόμευση των ΣΣΕ, οι μειώσεις σε μισθούς και δικαιώματα πηγάζουν από την εφαρμογή των νόμων 4093/2012 και 4172/2013 που ψήφισαν η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ και διατήρησε στο ακέραιο ο ΣΥΡΙΖΑ.

Η ανακοίνωσή του ΠΑΜΕ έχει ως εξής: Διαβάστε το άρθρο »

ΠΑΜΕ: Εργοδοτικός και κυβερνητικός συνδικαλισμός επί το έργονΤις νέες μεθοδεύσεις του εργοδοτικού – κυβερνητικού συνδικαλισμού καταγγέλλει το ΠΑΜΕ.

Σε ανακοίνωσή του σημειώνει: Διαβάστε το άρθρο »

ΠΑΜΕ: Στις 3 Ιούλη όλοι στο πλευρό των ναυτεργατών. Όλοι στην απεργία«Στις 3 Ιούλη όλοι στο πλευρό των ναυτεργατών. Όλοι στην απεργία», τονίζει το ΠΑΜΕ, «στηρίζοντας τον αγώνα των ναυτεργατών την Τετάρτη 3 Ιούλη.

Όπως σημειώνει το ΠΑΜΕ στην ανακοίνωσή του, «οι ναυτεργάτες προχωρούν σε Πανελλαδική Απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων για: Διαβάστε το άρθρο »

ΠΑΜΕ: Ουσιαστικά μέτρα προστασίας της υγείας και ασφάλειας των εργαζομένων γενικά και ειδικότερα σε συνθήκες καύσωναΦωτό αρχείου

Φωτό αρχείου
Πηγή: Eurokinissi


«Είναι στο χέρι μας, στο χέρι των ταξικών σωματείων να βγουν μπροστά και να απαιτήσουν και να επιβάλλουν ουσιαστικά μέτρα προστασίας της υγείας και ασφάλειας των εργαζομένων γενικά και ειδικότερα σε συνθήκες καύσωνα», τονίζει το ΠΑΜΕ, σε ανακοίνωσή του για τον καύσωνα και την αναγκαία λήψη μέτρων στους χώρους δουλειάς.

Το ΠΑΜΕ, στην ανακοίνωσή του, αναφέρει τα εξής: Διαβάστε το άρθρο »

ΠΑΜΕ: Διεθνής συνάντηση συνδικάτων του εμπορίου της ΠΣΟΑπό τη διεθνή συνάντηση

Από τη διεθνή συνάντηση


Την Τετάρτη, 26 Ιουνίου, φιλοξενήθηκε στην Αθήνα συνάντηση Συνδικάτων του Εμπορίου της Παγκόσμιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας. Διαβάστε το άρθρο »

ΠΑΜΕ: Καταγγέλλει την ποινικοποίηση των αγώνων του αγροτικού κινήματοςΤη βαριά καταδίκη σε βάρος στελεχών του οργανωμένου αγροτικού κινήματος που επέβαλε το «αγροτοδικείο» της Λάρισας, υιοθετώντας το επικίνδυνο σκεπτικό περί «ηθικής αυτουργίας», για κινητοποιήσεις που έγιναν το 2017, καταγγέλλει το ΠΑΜΕ.

Σε ανακοίνωσή του, σημειώνει: Διαβάστε το άρθρο »

Οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ θα βρεθούν στην πρώτη γραμμή μέχρι να καθαρίσει η βρώμα του κυβερνητικού και εργοδοτικού συνδικαλισμούΟ Νίκος Παπαγεωργίου

Σε άρθρο του στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» το Σάββατο 8 Ιούνη, ο Νίκος Παπαγεωργίου, μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ, σχετικά με την πρόσφατη, τελεσίδικη απόφαση του Δικαστηρίου για το διορισμό ΔΣ στην ΟΙΥΕ, αναφέρει: Διαβάστε το άρθρο »

«Έξω από τη διοίκηση της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων η συνδικαλιστική μαφία»Με αφορμή τη σημερινή, τελεσίδικη απόφαση του Δικαστηρίου για το διορισμό ΔΣ στην ΟΙΥΕ, το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο, σε ανακοίνωσή του, αναφέρει τα εξής: Διαβάστε το άρθρο »

Συνδικαλιστική μαφία της ΓΣΕΕ και ΕΕ χέρι – χέρι στο ψέμα και τη συκοφαντία«Συνδικαλιστική μαφία ΓΣΕΕ και Ευρωπαϊκή Ένωση χέρι – χέρι στο ψέμα, τη συκοφαντία και την επίθεση ενάντια στα Εργατικά Κέντρα, τις Ομοσπονδίες και τα συνδικάτα που αντιπαλεύουν την αντιλαϊκή πολιτική της ΕΕ», τονίζει το ΠΑΜΕ, με αφορμή έκθεση της υπηρεσίας της ΕΕ «EUROFOUND» για την κατάσταση των εργαζομένων της Ελλάδας, με την οποία αναπαρήγαγε τη λάσπη περί δήθεν «βίαιων πρακτικών του ΠΑΜΕ που εμπόδισαν το συνέδριο της ΓΣΕΕ».

Σε ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ σημειώνει: Διαβάστε το άρθρο »

Βρώμικη επίθεση με αισχρά ψέματα και αντικομμουνισμό από τη συνδικαλιστική μαφία σε βάρος των ταξικών δυνάμεων (VIDEO – ΦΩΤΟ)Σε μια βρώμικη και αήθη επίθεση με αισχρά ψεύδη και αντικομμουνισμό κατέφυγε για μια ακόμη φορά η συνδικαλιστική μαφία της ΓΣΕΕ και της πλειοψηφίας της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης σε βάρος των δυνάμεων της «Εργατικής Ενότητας» στο ΕΚΘ που στηρίζεται από το ΠΑΜΕ. Διαβάστε το άρθρο »

Τελευταία άρθρα

Εργαζόμενοι σε Κίνηση

DAS_Efim

Χρήσιμα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός

Πολυμέσα

Στατιστικά

  • 464205Συνολικές αναγνώσεις:
  • 9Αναγνώσεις σήμερα:
  • 244920Συνολικοί επισκέπτες:
  • 9Επισκέπτες σήμερα:
  • 4Επισκέπτες τώρα:

Web Radio του ΠΑΜΕΑκουστε live το Web Radio του ΠΑΜΕ