Γραμματεία Αστικών Συγκοινωνιών του ΠΑΜΕ

Άρθρα στην κατηγορία Γραμματεία

Επέκταση γραμμής 314 στο λιμάνι της ΡαφήναςΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ1 logo

Αθήνα 12/07/2017

Για μια ακόμα φορά επανερχόμαστε με το βασικό μας αίτημα για επέκταση του συγκοινωνιακού δικτύου σε ολόκληρο τον νομό Αττικής.
Στο πλαίσιο αυτό θεωρούμε ότι έχουν ωριμάσει οι συνθήκες ώστε να επεκταθεί η γραμμή 314 (Δουκίσσης Πλακεντίας – Πικέρμι) μέχρι το λιμάνι της Ραφήνας.

Οι σημερινή μερική επέκταση της γραμμής από το Πικέρμι στον Νέο Βουτζά δίνει την δυνατότητα για την πλήρη επέκταση της γραμμής ως το λιμάνι. Η γραμματεία αστικών συγκοινωνιών συνεχίζει τις προσπάθειες στην κατεύθυνση της ικανοποίησης των αναγκών μετακίνησης του λαού σε όλο τον νομό Αττικής. Ήδη στην κατεύθυνση αυτή η επιτροπή αγώνα του αμαξοστασίου Ανθούσας συλλέγει υπογραφές μαζικών φορέων για την επίτευξη του παραπάνω στόχου.

Επικαιροποιημένη ανακοίνωση με αφορμή το τελευταίο ατύχημα, στη γραμμή 301ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ1 logo

Συνάδελφοι,
Είναι νωπό ακόμα το μελάνι από την προηγούμενη ανακοίνωση της επιτροπής αγώνα που αναφέρεται στους λόγους για τους οποίους σαν οδηγοί πρέπει να εφαρμόζουμε κάποιους κανόνες σε σχέση με τη χρήση του λεωφορείου και τις βλάβες που παρουσιάζονται καθημερινά. Με αφορμή το τελευταίο ατύχημα, στη γραμμή 301, που ευτυχώς δεν έγινε δυστύχημα, επιβεβαιώνεται αυτή η θέση μας την οποία επαναφέρουμε επικαιροποιημένη: Διαβάστε το άρθρο »

ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ 13 ΙΟΥΝΗ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΤΗΣ Ο.ΣΥ. 

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ1 logo

ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ 13 ΙΟΥΝΗ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΤΗΣ Ο.ΣΥ.

 

Συνάδελφοι,-σσες είναι απαραίτητη η μαζική συμμετοχή μας ώστε να παρθούν αποφάσεις που θα αντιμετωπίζουν τα προβλήματα που μας δημιουργούν οι αντεργατικές πολιτικές των κυβερνήσεων.

Εκτός από μαζικές οι γενικές συνελεύσεις πρέπει να είναι και ουσιαστικές γιατί ο κλάδος πρέπει με τη στάση του να εξασφαλίσει πως θα ακουστούν όλες οι απόψεις και οι συνελεύσεις θα τελειώσουν χωρίς παρατράγουδα και προβοκάτσιες που θα έχουν αποκλειστικό σκοπό να αποπροσανατολίσουν τις διαδικασίες. Διαβάστε το άρθρο »

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ Α/Σ ΤΡΟΛΛΕΫ: Καμιά ανοχή για πειθαρχικές διώξεις των οδηγών για ζημιές που προήλθαν από την ολιγωρία των υπευθύνων.ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ1 logoΠαρέμβαση πραγματοποίησε η επιτροπή Αγώνα στα Τρόλλεϋ που αφορά την ολιγωρία στο κλάδεμα των δέντρων που παρεμποδίζουν την διέλευση των οχημάτων. Εκφράστηκε η διαμαρτυρία προς τον Δήμο Αθηναίων αλλά και προς την διοίκηση της Ο.ΣΥ Α.Ε με την προειδοποίηση ότι δεν θα γίνει ανεκτή κανενός είδους πειθαρχική δίωξη των οδηγών για ζημιές που προήλθαν από την ολιγωρία των υπευθύνων. Διαβάστε το άρθρο »

ΠΕΜΠΤΗ 8 ΙΟΥΝΙΟΥ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ1 logo

Αθήνα 01/06/17

ΠΕΜΠΤΗ 8 ΙΟΥΝΙΟΥ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ

Σμπαραλιασμένα οχήματα, ακινητοποιημένοι συρμοί,κατάργηση γραμμών, αραίωση δρομολογίων, μειώσεις μισθών, εντατικοποίηση της δουλειάς, ηλεκτρονικό εισιτήριο, αύξηση τιμής εισιτηρίων, μπάρες, κατασταλτικοί μηχανισμοί, κυριολεκτικό κυνήγι των βιοπαλαιστών. Διαβάστε το άρθρο »

ΠΑΜΕ – ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ: Μεγάλη συναυλία στο Θέατρο Πέτρας στις 26 Μάη (SPOT)hqdefault

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ SPOT

Το ΠΑΜΕ, συνεχίζοντας τις αγωνιστικές πρωτοβουλίες, πραγματοποιεί μεγάλη συναυλία με το σύνθημα «Τραγουδάμε και αγωνιζόμαστε για έναν κόσμο χωρίς εκμετάλλευση, πολέμους και προσφυγιά».

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στις 26 Μάη, στις 8.30 μ.μ., στο Θέατρο Πέτρας στην Πετρούπολη, με ελεύθερη είσοδο.

Το ΠΑΜΕ καλεί την εργατική τάξη της Αττικής, τα λαϊκά στρώματα να πάρουν μαζικά μέρος. Διαβάστε το άρθρο »

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της ΔΑΣ-ΟΑΣΘ για την πανεργατική Απεργία στις 17-5ΔΑΣ ΟΑΣΘ Logo

Για την πανεργατική Απεργία στις 17-5

Συνάδελφοι-σσες, χρεοκόπησε η τακτική του προεδρείου που έσερνε τους εργαζόμενους εδώ και δεκαετίες πίσω από το άρμα της διοίκησης  των μετόχων.   

Η διοίκηση του ΟΑΣΘ για να διασφαλίσει τα δικά της συμφέροντα συναντήθηκε κρυφά με τον Υπουργό Μεταφορών και «άδειασε» την πλειοψηφία επιβεβαιώνοντας με αυτό τον τρόπο την πάγια θέση της ΔΑΣ και του ταξικού κινήματος ότι αφεντικά και εργαζόμενοι ποτέ δεν είχαν ούτε και πρόκειται να έχουν τα ίδια συμφέροντα.

Τώρα  όντας σε πλήρες αδιέξοδο το προεδρείο αναζητά διέξοδο στην ποδιά του Σπίρτζη (!!!!) ενώ εσχάτως ανακάλυψε ότι εναλλακτική λύση -εφόσον δεν υιοθετηθεί η πρόταση του από τον Υπουργό- μπορεί να αποτελέσει και ο ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΦΟΡΕΑΣ!!!

Η ΔΑΣ ΟΑΣΘ διαφώνησε με τη συνάντηση. Στη συνάντηση αυτή θα συζητηθεί από τους παρευρισκόμενους για το πόσα θα χάσουν οι εργαζόμενοι!!

Και οι 3 προτάσεις (ΟΑΣΘ, Συνδικάτου και νομοσχέδιο Σπίρτζη) έχουν ως βασικό στοιχείο την εφαρμογή της οδηγίας 1370/2007 που προμηνύει θύελλα για τα συμφέροντα των εργαζομένων.

Οι εργαζόμενοι δεν πρέπει να στοιχηθούν κάτω από ξένες σημαίες και να επιλέξουν «το μικρότερο κακό».

Πρέπει στην πράξη να απορρίψουν τις προτάσεις  που θα τους σερβίρουν ως «λύση στο πρόβλημα»  και να παλέψουν ενωμένοι μαζί με το λαό για συγκοινωνίες που να καλύπτουν τις σύγχρονες λαϊκές ανάγκες εργαζομένων και επιβατών.

Ο αγώνας θα είναι διαρκείς και δύσκολος γιατί  οι πολιτικές που φέρνουν τα συνεχόμενα μέτρα δεν θα σταματήσουν αν ο λαός δε τις σταματήσει με την πάλη του.

Το 4ο μνημόνιο της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-Α. ΕΛΛ.  που θα αφαιμάξει από το λαό άλλα 4 δις ευρώ δεν θα είναι το τελευταίο ενώ  πυκνώνουν τα σύννεφα του πόλεμου  στη γειτονιά μας (Δυτικά Βαλκάνια, Συρία, Ουκρανία) με απειλές και επίδειξη δύναμης από ΝΑΤΟ-ΗΠΑ-ΡΩΣΙΑ-ΚΙΝΑ-ΤΟΥΡΚΙΑ κλπ.

 

Να ξεπεράσουμε τον εργοδοτικό και κυβερνητικό συνδικαλισμό που αποτελεί εμπόδιο στην οργάνωση αγώνων και οδηγεί στην ήττα του εργαζόμενους.

Φτάνει πια με τις ψευτιές και τις απάτες τους. Με την τακτική τους μας ξεπούλησαν και μας καταδίκασαν στη μιζέρια, την αβεβαιότητα και την ανυποληψία.

 

Διεκδικούμε: 

 •  Επιστροφή των κλεμμένων
 •  Σύγχρονα και συντηρημένα οχήματα
 •  Τέλος στις εργολαβίες με προσλήψεις μόνιμου προσωπικού
 •  Επάρκεια ανταλλακτικών στα συνεργεία και τις υποδομές επισκευής των οχημάτων
 •  Φθηνό εισιτήριο για το λαό
 •  Δωρεάν μετακίνηση των ανέργων και άλλων ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων

 

ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ! ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ!

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΑΓ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΙΣ 10:30 Π.Μ.

 

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΑΣ ΟΑΣΘ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΣ 17 ΜΑΗΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ1 logo

Αθήνα 10/05/17

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΛΕΣΜΑ

ΣΤΙΣ 17 ΜΑΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ!!!

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ Π.Α.ΜΕ.
ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ
ΩΡΑ:10,00 π.μ.

Συνάδελφε – σσα,
Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ολοκλήρωσε τον κύκλο της διαπραγμάτευσης για την Β΄ αξιολόγηση και πρόκειται να φέρει προς ψήφιση στην βουλή τα μέτρα που συνοδεύουν αυτή τη συμφωνία. Ουσιαστικά πρόκειται για τον προπομπό του τέταρτου μνημονίου που αφορά μέτρα και αντιμέτρα για τώρα και  μετά τη λήξη του τρέχοντος μνημονίου. Η εξειδίκευση των μέτρων  δείχνει  ότι: πρόκειται για μέτρα στήριξης  της κερδοφορίας του κεφαλαίου, μέτρα βγαλμένα  από τα συρτάρια του ΣΕΒ που εδώ και χρόνια ζητούσε από τις κυβερνήσεις. Με τα νέα μέτρα συμφωνεί η Νέα Δημοκρατία, δηλώνοντας ότι δεν θα τα ψηφίσει αλλά θα τα εφαρμόσει αν θα γίνει κυβέρνηση .Οι δηλώσεις των άλλων  κομμάτων ΠΑΣΟΚ, ΠΟΤΑΜΙ και ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ είναι η χαρά του αφεντικού. Παλιά και  νέα μέτρα έχουν μόνιμο χαρακτήρα, δεν είναι τα τελευταία, θα προστεθούν και άλλα τα επόμενα χρόνια, η συντριβή της ζωής μας δεν θα έχει τελειωμό αν δεν τους σταματήσουμε εμείς.

 

Μέτρα που θα τσακίσουν κι άλλο τη ζωή της λαϊκής οικογένειας. Τα  μέχρι τώρα μέτρα είχαν  αντίκτυπο  και στην αστική συγκοινωνία σε εργαζόμενους και επιβάτες.

Σμπαραλιασμένα οχήματα, ακινητοποιημένοι συρμοί, κατάργηση γραμμών, αραίωση δρομολογίων,μειώσεις μισθών, εντατικοποίηση της δουλειάς, ακριβότερες τιμές εισιτηρίων, κατασταλτικοί μηχανισμοί, κυριολεκτικό κυνήγι των βιοπαλαιστών.

Με τη νέα συμφωνία η κατάσταση θα χειροτερέψει δραματικά.

Καρατομούν με σκοπό να καταργήσουν τα επιδόματα ανεργίας και θέρμανσης, ψαλιδίζουν κι άλλο της παροχές πρόνοιας και αναπηρίας, μειώνουν  ξανά τις συντάξεις , καταργούν το ΕΚΑΣ. Βάζουν νέους κόφτες στις δαπάνες για την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας, αυξάνουν τις  ασφαλιστικές εισφορές και μειώνουν τις αποδοχές των συντάξεων κατά 18%.Παγιώνουν όλους τους αντεργατικούς νόμους , καταργούν τις Σ.Σ.Ε, απελευθερώνουν τις ομαδικές απολύσεις, προετοιμάζουν το έδαφος για την αλλαγή του συνδικαλιστικού νόμου με σκοπό να δυσκολέψουν τις αποφάσεις των σωματείων για απεργία. Στο ίδιο πακέτο περιλαμβάνεται η μόνιμη κινητικότητα των εργαζομένων και η εφαρμογή πλαφόν στο μισθολογικό κόστος, κατάργηση της Κυριακής αργίας. Ταυτόχρονα προωθείται ο νόμος για την εφοδιαστική αλυσίδα που περιλαμβάνει το γενικό σχέδιο για τις μεταφορές (όπου εντάσσονται οι αστικές συγκοινωνίες) για  την πλήρη εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων και την επιτάχυνση εισόδου επιχειρηματικών ομίλων. (ιδιωτικοποιήσεις).

Την ίδια στιγμή η κυβέρνηση, με απύθμενο θράσος λέει ότι, έχει την στήριξη του λαού, των εργαζομένων,  των μικρών αυτοαπασχολούμενων και αγροτών. Σε αυτό που έχει δίκιο είναι ότι έχει την στήριξη αρκετών συνδικαλιστικών οργανώσεων είτε άμεση είτε έμμεση. Παλιός και νέος εργοδοτικός – κυβερνητικός συνδικαλισμός προσπαθούν να καθηλώσουν τις διαθέσεις των εργαζόμενων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς όπως την ημέρα της Πρωτομαγιάτικης Απεργίας που άλλοι  με στάσεις εργασίας (λεωφορεία ,ηλεκτρικός τράμ), άλλοι χωρίς καμία κινητοποίηση (μετρό) ξεπληρώνουν συνδικαλιστικά γραμμάτια στην κυβέρνηση για το ποιο σωματείο θα πλασαριστεί καλύτερα για να χωρέσουν συντεχνιακά στο αντεργατικό οργανόγραμμα των εταιρειών. Η στάση των πλειοψηφιών στα σωματεία του χώρου την  ημέρα της πρωτομαγιάς μόνο ως κατάντια μπορεί να χαρακτηριστεί.

Είναι το μακρύ χέρι της εργοδοσίας ,ο βραχίονας της απεργοσπασίας σε έναν νευραλγικής σημασίας κλάδο που ¨ανοίγει¨ και ¨κλείνει¨ τις επιχειρήσεις της  Αττικής. Θέλουν τους εργαζόμενους αμέτοχους σε ζητήματα που πραγματικά αφορούν τη ζωή τους, στο σήμερα, στο αύριο. Συνειδητά καθυστερούν να συγκαλέσουν Δ.Σ παρά το κάλεσμα που έχουμε κάνει σε όλους ή  δεν ζητούν τη γνώμη του κόσμου μέσα από γενικές συνελεύσεις γιατί   εκεί θα πρέπει να απαντήσουν γιατί π.χ. να δεχθούμε μέτρα 4 δις. ευρώ (σε πρώτη φάση) όταν μόνο τόσα δίνονται το χρόνο  σε εξοπλιστικές δαπάνες για τη συμμετοχή της χώρας στους πολέμους του ΝΑΤΟ. Η θέση τους υποτάσσεται στις ανάγκες της οικονομίας, στις ανάγκες του κεφαλαίου για περισσότερα κέρδη. Γι΄ αυτό και  στηρίζουν με τη στάση τους τη μείωση των δαπανών και για τις αστικές συγκοινωνίες. Συνάδελφε – σσα, μην αφήνεις άλλο την ζωή σου στην τύχη και τις ορέξεις του κεφαλαίου και αυτών που το στηρίζουν.

Κάνε υπόθεση δική σου την επιτυχία της πανελλαδικής πανεργατικής  απεργίας στις 17 ΜΑΗ που κάτω από την πίεση του ταξικού κινήματος αποφάσισε η ΓΣΕΕ.

Να νεκρώσουν τα πάντα. Να μην κινηθεί ούτε ένα όχημα. Από το ξημέρωμα  στα Α/Σ με τις επιτροπές αγώνα του Π.Α.ΜΕ, μετά στην συγκέντρωση στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης στις 10:00.   Να βροντοφωνάξουμε ενάντια στα νέα και τα παλιά μέτρα.

Ενιαίος κρατικός φορέας αστικών συγκοινωνιών λαϊκή περιουσία.

Σ.Σ.Ε  με  κάλυψη απωλειών, μισθούς με βάση  τις σύγχρονες ανάγκες.

Κρατική επιχορήγηση για την επισκευή και ανανέωση του στόλου.

Προσλήψεις μόνιμου προσωπικού με πλήρη δικαιώματα.

Μείωση της τιμής των εισιτηρίων κατά 50%.

Δωρεάν μετακίνηση  σε όλους κατά τις ώρες αιχμής.

Επέκταση του συγκοινωνιακού δικτύου σε ΟΛΟ το νομό Αττικής

ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΜΠΑΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ.

Να μη μείνει  τόπος που θα δουλέψει εργαζόμενος.

Ανακοίνωση της Γραμματείας Αστικών Συγκοινωνιών του ΠΑΜΕ με αφορμή την πυρκαγιά σε αστικό λεωφορείοΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ1 logo

Αθήνα 05/05/2017

Όπως φαίνεται κατά την προσφιλή τους τακτική με τις δηλώσεις τους ότι το κράτος έχει συνέχεια όπως δήλωσε πρόσφατα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κ.Μητσοτάκης, που ενώ δεν θα ψηφίσει τα μέτρα και τα αντίμετρα της συμφωνίας της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με τους θεσμούς, αλλά αν γίνει κυβέρνηση θα τα εφαρμόσει, έτσι το κράτος τους έχει συνέχεια και στα ζητήματα της αστικής συγκοινωνίας.
Καίγονταν λεωφορεία επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ, καιγόντουσαν λεωφορεία επί κυβερνήσεων ΝΔ, καίγονται λεωφορεία σήμερα με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Όντως το αστικό κράτος τους έχει συνέχεια.

Έχει συνέχεια στην αδιαφορία για τις σύγχρονες ανάγκες των ανθρώπων.
Έχει συνέχεια στην συντριβή μισθών και δικαιωμάτων.
Έχει συνέχεια στις αντιλαϊκές συμφωνίες χωρίς τελειωμό.

Από την μια χαρίζουν εκατομμύρια στο κεφάλαιο και από την άλλη τσεκουρώνουν τον προϋπολογισμό για τις λειτουργικές ανάγκες της αστικής συγκοινωνίας.Τα αμαξοστάσια έχουν μετατραπεί σε απέραντα νεκροταφεία οχημάτων. Οι βλάβες γίνονται όλο και ποιό σοβαρές, μέχρι και επικίνδυνες για την ζωή εργαζομένων και επιβατών.

Για την επικίνδυνη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί , τόσο στην ΟΣΥ αλλά και στην ΣΤΑΣΥ, το ΠΑΜΕ έχει ενημερώσει τους αρμόδιους έγκαιρα.

Οι εργαζόμενοι να βγάλουν συμπεράσματα για την στάση των πολιτικών και συνδικαλιστικών δυνάμεων ατο χώρο και να δώσουν δυναμική-αποφασιστική απάντηση στην 24ωρη πανελλαδική απεργία στις 17 του Μάη.

Εδώ και τώρα κρατική χρηματοδότηση για την επισκευή και ανανέωση του στόλου (τραίνα, λεωφορεία, τράμ, τρόλεϋ).

Γραμματεία Αστικών Συγκοινωνιών του Π.Α.ΜΕ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της Γραμματείας Αστικών Συγκοινωνιών για την ελευθερία στην συνδικαλιστική δράσηΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ1 logo

Αθήνα, 3.05.2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συνάδελφε – σσα,
η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ με την ολοκλήρωση της 2ης αξιολόγησης, με τη νέα συμφωνία – μνημόνιο, ανάμεσα στα πολλά αντεργατικά – αντιλαϊκά μέτρα συμφώνησε να φέρει προς ψήφιση νέο συνδικαλιστικό νόμο για να βάλει εμπόδια στη  συνδικαλιστική δράση.

Είναι πάγιο αίτημα των εργοδοτών, προκειμένου να ξεμπερδέψουν με τα σωματεία, την οργάνωση της εργατικής τάξης.

Ήδη στο χώρο των αστικών συγκοινωνιών τα τελευταία χρόνια και κυρίως όπου η φύλαξη έχει  δοθεί σε ιδιωτικές εταιρείες προσπαθούν μέσω του ελέγχου να απαγορεύσουν την είσοδο σε συνδικαλιστές ακόμα και από σωματεία του ΟΑΣΑ δηλαδή Ο.ΣΥ – ΣΤΑΣΥ και το αντίθετο. Δίνουν εντολή στους εργαζόμενους στις πύλες να μην μπαίνει κανείς χωρίς την έγκριση της Διοίκησης.

Ως Γραμματεία του Π.Α.ΜΕ   αστικών συγκοινωνιών δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι:

Οι χώροι των Μ.Μ.Μ είναι χώροι των εργαζομένων και των εκλεγμένων από αυτούς, μελών διοικητικών συμβουλίων των σωματείων.

Δε θα ζητήσουμε την άδεια καμίας διοίκησης για να βρεθούμε με τα μέλη των σωματείων μας, οποιαδήποτε ώρα και ημέρα.

Η ελεύθερη συνδικαλιστική δράση είναι δικαίωμα που κατακτήθηκε με αγώνες και δεν πρόκειται να τους το παραδώσουμε.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ σε συσπείρωση στα σωματεία τους σε αγωνιστική κατεύθυνση , πάλης και ανυπακοής, για να μπει φρένο στον κατήφορο της κατάργησης των δικαιωμάτων μας, να αντεπιτεθούμε για την ανάκτηση όλων των απωλειών που είχαμε στα χρόνια της κρίσης , να προτάξουμε τις δικές μας σύγχρονες ανάγκες.

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ Π.Α.ΜΕ. ΑΣΤΙΚΩΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ

Τελευταία άρθρα

Εργαζόμενοι σε Κίνηση

DAS_Efim

Χρήσιμα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός

Πολυμέσα

Στατιστικά

 • 258175Συνολικές αναγνώσεις:
 • 49Αναγνώσεις σήμερα:
 • 108823Συνολικοί επισκέπτες:
 • 48Επισκέπτες σήμερα:
 • 3Επισκέπτες τώρα:

Web Radio του ΠΑΜΕΑκουστε live το Web Radio του ΠΑΜΕ