ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΥΡΙΟΥ – ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ: Ξεκίνησε η έκδοση δίμηνης ενημερωτικής εφημερίδας



Μια νέα μεγάλη προσπάθεια, η οποία είναι ενταγμένη στη συνολικότερη στόχευση του Εργατικού Κέντρου Λαυρίου και Ανατολικής Αττικής για την καλύτερη οργάνωση της πάλης των ίδιων των εργαζομένων, την ανασύνταξη του ταξικού εργατικού κινήματος και την αντεπίθεσή τους ξεκινά η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου.

Συγκεκριμένα ξεκινά την έκδοση δίμηνης, σε πρώτη φάση, ενημερωτικής εφημερίδας η οποία θα βασίζεται σε ανταποκρίσεις των ίδιων των εργαζομένων από τους χώρους δουλειάς και θα αφορά τα προβλήματά τους, τις διεκδικήσεις τους, την κοινή δράση με τους αυτοαπασχολούμενους και τους νέους της ευρύτερης περιοχής της Ανατολικής Αττικής. (Διαβάστε την πρώτη έκδοση εδώ)

Η εφημερίδα θα τυπώνεται το δεύτερο 15ήμερο των μονών μηνών και θα διανέμεται δωρεάν με ευθύνη των σωματείων.

Το Εργατικό Κέντρο καλεί τους εργαζόμενους να αγκαλιάσουν τη συγκεκριμένη προσπάθεια και να γίνουν οι ίδιοι οι ρεπόρτερ της εφημερίδας, ώστε αυτή να έχει αμεσότητα και να αναδεικνύει τα προβλήματά τους. Στο μέλλον θα γίνει προσπάθεια η εφημερίδα να βγαίνει και σε ηλεκτρονική μορφή.

Ο τίτλος της εφημερίδας είναι ο «Πρωτεργάτης», αυτός που είναι δηλαδή ο εμπνευστής και πιο σημαντικός συντελεστής μιας προσπάθειας, ενός έργου, θέλοντας να δώσουν το στίγμα και το ρόλο του Εργατικού Κέντρου στην καθημερινή ζωή των εργαζομένων, αυτοαπασχολούμενων, της νεολαίας.

Τελευταία άρθρα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός