ΣΕΡΡΕΣ: Ανεστάλη πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας ύστερα από την παρέμβαση του ΠΑΜΕ



Παρέμβαση ενάντια σε πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας τρίτεκνης οικογένειας πραγματοποίησε στις Σέρρες το ΠΑΜΕ.

Στην κινητοποίηση συμμετείχαν το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Σερρών, μέλη της Επιτροπής Αγώνα στον Επισιτισμό, ο Σύλλογος Γυναικών Ν. Σερρών, μέλη των ΔΣ του Σωματείου ΟΤΑ Ν. Σερρών, του Σωματείου των Οικοδόμων και οι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Παύλος Φαρμάκης, Μαρία Ιωαννίδου και Γιάννης Στεφανόπουλος.

Κάτω από την πίεση και την αγωνιστική παρέμβαση τόσο στο γραφείο του συμβολαιογράφου όσο και έξω από την τράπεζα ο πλειστηριασμός τελικά ανεστάλη.

Σε ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ σημειώνει:

«Με αλληλεγγύη και αγώνα οι εργαζόμενοι θα υπερασπιστούμε τη ζωή μας. Κόντρα στα συμφέροντά τους, βάζοντας πρώτα τις δικές μας ανάγκες. Οι κυβερνητικοί ισχυρισμοί ότι θα προστατευθεί δήθεν η πρώτη κατοικία, αποτελεί κοροϊδία και παγίδα προκειμένου να μην εκφραστεί μαζικά η λαϊκή αντίδραση.

Καλούμε σε επαγρύπνηση όλα τα σωματεία της περιοχής και κάθε αγωνιστή να χτίσουμε τείχος αλληλεγγύης και προστασίας ενάντια σε κάθε τέτοια ενέργεια. Κανένας μόνος του! Όλοι για έναν και ένας για όλους!

Οργανωνόμαστε στα σωματεία μας! Μόνο με την οργάνωση μπορούμε να τους εμποδίσουμε. Όσο δεν προβάλλουμε μαζική αντίσταση σε κάθε αντιλαϊκό μέτρο, τόσο τους δείχνουμε πως ο δρόμος είναι ανοιχτός για να συνεχίσουν την αντιλαϊκή τους επέλαση. Κάτω τα χέρια από τα λαϊκά σπίτια. Κανένας πλειστηριασμός στην πρώτη κατοικία».

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός