Γραμματεία Αστικών Συγκοινωνιών του ΠΑΜΕ

Χριστόφορος Ζαραλίκος – Επιστροφή στην Κανονικότητα, μέρος 2ο στο Γυάλινο Up StageΤο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο υποδέχεται το Χριστόφορο Ζαραλίκο με την Επιστροφή… της Επιστροφής στην Κανονικότητα.

Μετά τις sold-out εμφανίσεις τον Οκτώβρη και το Νοέμβρη, ο «όρθιος κωμικός» επιστρέφει ξανά στην κανονικότητα και κατά συνέπεια στη λεωφόρο Συγγρού από το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου και κάθε Σάββατο.

Στη stand up comedy παράσταση «Επιστροφή στην Κανονικότητα» θα υπάρχει – όπως πάντα – κοινωνική και πολιτική σάτιρα μέχρι να του βάλουν τσιμέντο στα πόδια και να τον πετάξουν σε μια μπανιέρα, εγγυημένο κέφι, τρελή διάθεση και ανατρεπτικό χιούμορ χωρίς επίσης να λείπουν οι αυτοσαρκασμοί και οι εύστοχοι σχολιασμοί για όλους και για όλα!

Ηχοληψία: Άρης Πρόδρομος.

Έναρξη: 22.30

Γενική τιμή εισιτηρίου θέασης: 8 ευρώ. Ειδική τιμή εισιτηρίου θέασης (Α.με.Α. / άνεργοι / φοιτητές με την επίδειξη της αντίστοιχης κάρτας): 6 ευρώ.

Τελευταία άρθρα

Εργαζόμενοι σε Κίνηση

DAS_Efim

Χρήσιμα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός

Πολυμέσα

Στατιστικά

  • 614430Συνολικές αναγνώσεις:
  • 100Αναγνώσεις σήμερα:
  • 288363Συνολικοί επισκέπτες:
  • 74Επισκέπτες σήμερα:
  • 0Επισκέπτες τώρα:

Web Radio του ΠΑΜΕΑκουστε live το Web Radio του ΠΑΜΕ