Γραμματεία Αστικών Συγκοινωνιών του ΠΑΜΕ

Σήμερα η συναυλία με τα αγαπημένα του ΘάνουΣήμερα Δευτέρα 20 Γενάρη, στις 20.30 στην αίθουσα «Χρήστος Λαμπράκης» του Μεγάρου Μουσικής, φίλοι του αξέχαστου Θάνου Μικρούτσικου, αυτοί που «περπάτησαν μαζί του», ενώνουν τις φωνές τους και μοιράζονται τα πιο αγαπημένα τραγούδια του συνθέτη.

Η συναυλία θα μεταδοθεί σε απευθείας σύνδεση και από την ΕΡΤ2.

Οι Ρίτα Αντωνοπούλου, Χρήστος Θηβαίος, Κώστας Θωμαΐδης, Γιάννης Κότσιρας, Γιώργος Μεράντζας, Μανώλης Μητσιάς, Γιώργος Νταλάρας, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Μίλτος Πασχαλίδης και Μαριαννα Πολυχρονίδη θα ερμηνεύσουν μοναδικά μεγάλες επιτυχίες του Θ. Μικρούτσικου από όλη τη δισκογραφική του πορεία.

Αποσπάσματα από τη βιογραφία του Θ. Μικρούτσικου θα διαβάσει ο Οδυσσέας Ιωάννου. Την καλλιτεχνική επιμέλεια της βραδιάς έχει αναλάβει ο Θύμιος Παπαδόπουλος. Συμμετέχει οκταμελής ορχήστρα.

Τα εισιτήρια για τη συναυλία έχουν εξαντληθεί. Από τα έσοδα θα διατεθούν χρήματα για τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα της Μόριας.

Τελευταία άρθρα

Εργαζόμενοι σε Κίνηση

DAS_Efim

Χρήσιμα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός

Πολυμέσα

Στατιστικά

  • 616875Συνολικές αναγνώσεις:
  • 172Αναγνώσεις σήμερα:
  • 289795Συνολικοί επισκέπτες:
  • 110Επισκέπτες σήμερα:
  • 2Επισκέπτες τώρα:

Web Radio του ΠΑΜΕΑκουστε live το Web Radio του ΠΑΜΕ