ΠΑΜΕ: Προκλητικές οι δηλώσεις του Γεωργιάδη – Οι εργαζόμενοι να υπερασπιστούν τα σπίτια και τις ζωές τους



Τις προκλητικές δηλώσεις του υπουργού Ανάπτυξης Αδ. Γεωργιάδη ότι «η προστασία της α’ κατοικίας είναι ζημιά για την οικονομία» καταγγέλλει το ΠΑΜΕ.

Σε ανακοίνωσή του σημειώνει:

«Οι δηλώσεις αυτές είναι ωμή προαναγγελία της θύελλας πλειστηριασμών που ετοιμάζει η κυβέρνηση της ΝΔ για να εξυπηρετήσει funds και τραπεζίτες. Οι προκλητικές δηλώσεις Γεωργιάδη πατάνε στο αντιδραστικό πλαίσιο που προετοίμασε ο ΣΥΡΙΖΑ, με χαρακτηριστικότερο το «ιδιώνυμο», που ποινικοποιεί τις κινητοποιήσεις ενάντια στους πλειστηριασμούς.

Για τους εργαζόμενους και τον φτωχόκοσμο «ζημιά είναι» το να σε πετάνε στον δρόμο αυτοί που έχουν τρία και τέσσερα και πέντε σπίτια. Αυτοί που ζουν μέσα στην χλιδή και έχουν το θράσος να λένε στους εργαζόμενους ότι είναι δυνατόν να ζει κάποιος σήμερα με 200 ευρώ το μήνα. Αυτοί που γεμίζουν τα θησαυροφυλάκιά τους με δισεκατομμύρια κέρδη.

Το ΠΑΜΕ καλεί τους εργαζόμενους να συσπειρωθούν στα Συνδικάτα, στις λαϊκές επιτροπές σε κάθε γειτονιά, για να υπερασπιστούν τα σπίτια τους και την ζωή τους. Να οργανώσουμε την απάντησή μας.

Καλεί όσους είναι στο στόχαστρο των τραπεζιτών, των κορακιών που θέλουν να αρπάξουν το βιός τους, να έρθουν σε επαφή με την επιτροπή του ΠΑΜΕ κατά των πλειστηριασμών.

Τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι: 210.3833786, 6974010107, 6939172374, 6947445479, 6972220265.

Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη!».

Τελευταία άρθρα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός