Γραμματεία Αστικών Συγκοινωνιών του ΠΑΜΕ

Για τη στάση της πλειοψηφίας της διοίκησης του ΕΚΘ απέναντι στην απεργία στις 18 ΦλεβάρηΦωτό αρχείου

Φωτό αρχείου


«Την ώρα που το απεργιακό κλίμα ενάντια στο αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο της ΝΔ όλο και φουντώνει. Την ώρα που δεκάδες Ομοσπονδίες και Εργατικά Κέντρα, εκατοντάδες πρωτοβάθμια συνδικάτα, η ΑΔΕΔΥ και το ΕΚΑ έχουν πάρει απόφαση για απεργία για τις 18/02. Την ώρα που εκατοντάδες χώροι δουλειάς στη Θεσσαλονίκη έχουν ενημερωθεί και οργανώνουν την απεργιακή μάχη…

Την ίδια ώρα, η πλειοψηφία της διοίκησης του ΕΚΘ στη σημερινή συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής και πλήρως ευθυγραμμισμένη στα χνάρια της ηγετικής ομάδας της ΓΣΕΕ δεν άφησε κανένα περιθώριο συζήτησης για προκήρυξη απεργίας στις 18/2 με γνωστά γελοία επιχειρήματα αλλά και με θέση υπέρ του νομοσχεδίου. Δεν δέχτηκε να βάλει ούτε ημερομηνία ολομέλειας, προκειμένου να γίνει συζήτηση και να τοποθετηθεί το σύνολο των μελών του ΔΣ».

Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωσή της, η Γραμματεία Θεσσαλονίκης του ΠΑΜΕ που θα παραχωρήσει έκτακτη συνέντευξη Τύπου για το θέμα, σήμερα, στις 7.30 το απόγευμα, στον 7ο όροφο του Εργατικού Κέντρου. Στην ανακοίνωσή της, συνεχίζει:

«Δεν έχουμε δικαίωμα να παραδώσουμε στη νέα γενιά εργαζομένων μια εργασιακή κόλαση και μια διαρκή ανασφάλεια. Οι επόμενοι αγώνες των εργαζομένων ενάντια στην πολιτική που εξαθλιώνει τους εργαζόμενους και συνολικά το λαό για τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων θα είναι ακόμα πιο μαζικοί, ακόμα πιο δυνατοί.

Καλούμε όλες τις συνδικαλιστικές οργανώσεις να ξεπεράσουν και να ακυρώσουν την υπονομευτική δράση του εργοδοτικού και κυβερνητικού συνδικαλισμού, των ανθρώπων των επιχειρηματικών ομίλων στο κίνημα και να ριχτούν στην απεργιακή μάχη για την απόκρουση και ακύρωση των κυβερνητικών σχεδίων».

Τελευταία άρθρα

Εργαζόμενοι σε Κίνηση

DAS_Efim

Χρήσιμα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός

Πολυμέσα

Στατιστικά

  • 672686Συνολικές αναγνώσεις:
  • 119Αναγνώσεις σήμερα:
  • 313833Συνολικοί επισκέπτες:
  • 91Επισκέπτες σήμερα:
  • 1Επισκέπτες τώρα:

Web Radio του ΠΑΜΕΑκουστε live το Web Radio του ΠΑΜΕ