Γραμματεία Αστικών Συγκοινωνιών του ΠΑΜΕ

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑΣ: Πρώτη δύναμη η Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία η οποία αύξησε ψήφους και ποσοστάΤην πρώτη θέση κατέλαβε στο Εργατικό Κέντρο Αθήνας η Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία (ΔΑΣ), το ψηφοδέλτιο στο οποίο συμμετέχουν συνδικαλιστές που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ και άλλοι αγωνιστές εργαζόμενοι, αυξάνοντας τις δυνάμεις της σε ψήφους και ποσοστά, στις αρχαιρεσίες του 31ου Συνεδρίου του ΕΚΑ.

Σε σχετικό δελτίο Τύπου τονίζει τα εξής:

«Ολοκληρώθηκαν οι αρχαιρεσίες του 31ου Συνεδρίου του Εργατικού Κέντρου Αθήνας, του μεγαλύτερου Εργατικού Κέντρου της χώρας, στο οποίο ψήφισαν 1.214 αντιπρόσωποι, εκπροσωπώντας 104.000 εργαζόμενους από 267 σωματεία όλων των κλάδων της Αθήνας.

Η Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία (ΔΑΣ), το ψηφοδέλτιο στο οποίο συμμετέχουν συνδικαλιστές που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ και άλλοι αγωνιστές εργαζόμενοι, αύξησε τις δυνάμεις του τόσο σε ψήφους όσο και σε ποσοστά, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση. Τη ΔΑΣ εμπιστεύτηκε η πλειοψηφία του σώματος του Συνεδρίου, αυξάνοντας τις ψήφους των αντιπροσώπων από 322 σε 345 και από 26,9% σε 28,7%.

Ξεχωριστό ενδιαφέρον έχει το αποτέλεσμα για τους αντιπροσώπους στη ΓΣΕΕ. Για αντιπροσώπους στη ΓΣΕΕ, η ΔΑΣ αύξησε τη δύναμη της, από 4 αντιπροσώπους σε 6.

Αυτή είναι η δυνατή απάντηση των εργαζόμενων της Αθήνας απέναντι στην πρωτοφανή κυβερνητική-εργοδοτική επίθεση για τη χειραγώγηση των συνδικάτων, την προσπάθεια για επιβολή »σιγής νεκροταφείου». Είναι ισχυρή απάντηση στην προσπάθεια να μπει η εργοδοσία στα συνδικάτα ακόμα και με φυσική παρουσία. Είναι η πιο δυνατή απάντηση στη »συνδικαλιστική μαφία» της ΓΣΕΕ, που οργανώνει από κοινού με την κυβέρνηση Μητσοτάκη, συνέδριο – παρωδία σε άγνωστο τόπο, στις 25 Φλεβάρη για να νομιμοποιήσει τις αθλιότητες και τη νοθεία.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αρχαιρεσιών του 31ου ΣυνεδρίουΟι αρχαιρεσίες ολοκλήρωσαν με επιτυχία το 31ο Συνέδριο του Εργατικού Κέντρου Αθήνας που ξεκίνησε την προηγούμενη εβδομάδα με συζήτηση και αποφάσεις στο ΣΕΦ.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους της Αθήνας να παλέψουν για την επιτυχία της πανεργατικής απεργίας που αποφάσισε το συνέδριο του ΕΚΑ για τις 18 Φλεβάρη, ενάντια στο αντιασφαλιστικό έκτρωμα που φέρνει η κυβέρνηση της ΝΔ, το νόμο Κατρούγκαλου – Βρούτση.

Όλοι στον αγώνα!

Όλοι στα Προπύλαια, στις 10.30 π.μ.!

Συνεχίζουμε τον αγώνα για »συνδικάτα εργατών, όχι των εργοδοτών»!».

Τελευταία άρθρα

Εργαζόμενοι σε Κίνηση

DAS_Efim

Χρήσιμα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός

Πολυμέσα

Στατιστικά

  • 720083Συνολικές αναγνώσεις:
  • 18Αναγνώσεις σήμερα:
  • 330568Συνολικοί επισκέπτες:
  • 17Επισκέπτες σήμερα:
  • 0Επισκέπτες τώρα:

Web Radio του ΠΑΜΕΑκουστε live το Web Radio του ΠΑΜΕ