Γραμματεία Αστικών Συγκοινωνιών του ΠΑΜΕ

Παρέμβαση για να μην γίνουν οι εκατοντάδες απολύσεις που προχωρά η εταιρεία επίγειας εξυπηρέτησης «Swissport» στο «Ελ. Βενιζέλος» (VIDEO)Παρέμβαση για να μην προχωρήσει η εταιρεία επίγειας εξυπηρέτησης «Swissport» στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» σε εκατοντάδες απολύσεις εργαζομένων, μέσω sms, πραγματοποίησαν το πρωί της Πέμπτης μέλη της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Λαυρίου Ανατολικής Αττικής, του Σωματείου Εργαζομένων στην «Swissport» και εργαζόμενοι της εταιρείας, καθώς και η Ομοσπονδία Προσωπικού Αεροπορικών Μεταφορών.

Κατά την διάρκεια της παρέμβασης απαίτησαν συνάντηση με την εργοδοσία, ωστόσο αυτό δεν κατέστη δυνατό λόγω απουσίας της, με την πλευρά της εργοδοσίας να ενημερώνει ότι θα γνωστοποιήσει αυτή για το πότε θα γίνει η συνάντηση.

Από την πλευρά τους οι εργαζόμενοι και τα σωματεία δηλώνουν αποφασισμένοι να κλιμακώσουν τον αγώνα τους ενάντια στις εκατοντάδες απολύσεις, ενώ άμεσα θα προχωρήσουν και σε παρέμβαση στο Υπ. Εργασίας.

Για το θέμα δηλώσεις έκαναν, ο Βάλσαμος Συρίγος μέλος της διοίκησης του ΕΚΛΑΑ και της ΕΓ του ΠΑΜΕ (δείτε εδώ video), ο Δαμασκηνός Μέντης, πρόεδρος του ΕΚΛΑΑ (δείτε εδώ video) και ο Μανώλης Μυλωνάς, εργαζόμενος της «Swissport» (δείτε εδώ video).

Τελευταία άρθρα

Εργαζόμενοι σε Κίνηση

DAS_Efim

Χρήσιμα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός

Πολυμέσα

Στατιστικά

  • 655691Συνολικές αναγνώσεις:
  • 108Αναγνώσεις σήμερα:
  • 304587Συνολικοί επισκέπτες:
  • 59Επισκέπτες σήμερα:
  • 3Επισκέπτες τώρα:

Web Radio του ΠΑΜΕΑκουστε live το Web Radio του ΠΑΜΕ