Γραμματεία Αστικών Συγκοινωνιών του ΠΑΜΕ

ΟΕΝΓΕ: Έκπληξη και αποτροπιασμό προκαλεί η επίσημη καταγγελία των γιατρών της πτέρυγας Covid-19 του Νοσοκομείου «Σωτηρία» για μάσκες «δήθεν» υψηλής αναπνευστικής προστασίαςΈκπληξη και αποτροπιασμό προκαλεί η σημερινή επίσημη καταγγελία των γιατρών της πτέρυγας Covid-19 του Νοσοκομείου «Σωτηρία».

Συγκεκριμένα, τους διανέμονται από τη διοίκηση μάσκες ως «δήθεν» υψηλής αναπνευστικής προστασίας «FFP2», οι οποίες αποδεικνύεται από τους εμπορικούς κωδικούς που φέρουν ότι όχι μόνο υψηλής αναπνευστικής προστασίας δεν είναι αλλά ούτε καν πιστοποιημένες για ιατρική χρήση, αλλά διαφημίζονται στο εμπόριο προς το καταναλωτικό κοινό γενικά ως «κατάλληλες για ατμοσφαιρική ρύπανση». Μάλιστα αποδεδειγμένα υπάρχει λαθροχειρία, καθώς άλλο κωδικό φέρει εξωτερικά το κουτί και άλλο κωδικό οι μάσκες που περιέχονται στο κουτί.

Υπενθυμίζουμε ότι μιλάμε για πτέρυγα που έχει διαχειριστεί συνολικά 44 επιβεβαιωμένα κρούσματα και που αυτή τη στιγμή νοσηλεύει 25, μεταξύ των οποίων 4 γιατρούς.

Κύριε Υπουργέ,

Δεν είναι η στιγμή να ξαναπούμε άλλη μία φορά πως επιβεβαιώνονται πανηγυρικά οι καταγγελίες μας για τραγικές ελλείψεις σε μέσα ατομικής προστασίας και πως οι αρμόδιοι της κυβέρνησής σας απλά ψεύδονται και παραπλανούν τον ελληνικό λαό. Είναι όμως η στιγμή να ενεργήσετε άμεσα:

Να εξασφαλίσετε τον εφοδιασμό με πραγματικές μάσκες υψηλής αναπνευστικής
προστασίας την συγκεκριμένη πτέρυγα και όλες τις πτέρυγες που νοσηλεύουν κρούσματα

της επιδημίας.

Απαιτούμε να διερευνηθεί σε βάθος το περιστατικό.
Η επίσημη καταγγελία των γιατρών της πτέρυγας Covid-19 Του Νοσοκομείου «Σωτηρία

Τελευταία άρθρα

Εργαζόμενοι σε Κίνηση

DAS_Efim

Χρήσιμα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός

Πολυμέσα

Στατιστικά

  • 673233Συνολικές αναγνώσεις:
  • 173Αναγνώσεις σήμερα:
  • 314155Συνολικοί επισκέπτες:
  • 92Επισκέπτες σήμερα:
  • 0Επισκέπτες τώρα:

Web Radio του ΠΑΜΕΑκουστε live το Web Radio του ΠΑΜΕ