Γραμματεία Αστικών Συγκοινωνιών του ΠΑΜΕ

ΠΕΜΕΝ, ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ, ΠΕΕΜΑΓΕΝ :Απαιτούμε να σταματήσει ο εμπαιγμός σε βάρος των ναυτεργατών των πλοίων που εκτελούν εσωτερικές πλόεςΕπανειλημμένα έχουμε αναδείξει το οξυμμένο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι ναυτεργάτες των καραβιών που εκτελούν πλόες εσωτερικού και στα οποία έχει απαγορευθεί η έξοδος τους από τις εγκαταστάσεις της MOTOR OIL.

Συγκεκριμένα, παρότι οι ναυτεργάτες ελέγχονται ιατρικά πριν τον κατάπλου του πλοίου στην εγκατάσταση και έχουν και σχετικό ιατρικό πιστοποιητικό, δεν τους επιτρέπεται η έξοδος από την πύλη της MOTOR OIL.

Αντίθετα τους επιτρέπεται να επιβιβαστούν σε λάντζα από την προβλήτα που εκτελεί 3 δρομολόγια την ημέρα (10:00, 16:00 και 20:00), να αποβιβάζονται σε χώρο εκτός διυλιστηρίου, που δεν ελέγχεται και να δίνουν αναφορά στην πύλη συμπληρώνοντας ειδική φόρμα της εταιρείας!!!

Απαιτούμε να σταματήσει ο εμπαιγμός σε βάρος των ναυτεργατών των πλοίων που εκτελούν εσωτερικές πλόες και προσεγγίζουν τις εγκαταστάσεις της MOTOR OIL, με άμεση παρέμβαση των υπηρεσιών του υπουργείου Ναυτιλίας, με βάση τα καταγγελλόμενα των ναυτεργατών και την έγγραφη ενημέρωσης μας

Τελευταία άρθρα

Εργαζόμενοι σε Κίνηση

DAS_Efim

Χρήσιμα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός

Πολυμέσα

Στατιστικά

  • 720898Συνολικές αναγνώσεις:
  • 298Αναγνώσεις σήμερα:
  • 330990Συνολικοί επισκέπτες:
  • 159Επισκέπτες σήμερα:
  • 1Επισκέπτες τώρα:

Web Radio του ΠΑΜΕΑκουστε live το Web Radio του ΠΑΜΕ