Γραμματεία Αστικών Συγκοινωνιών του ΠΑΜΕ

Ανακοίνωση της Δημοκρατικής Αγωνιστικής Συνεργασίας στην ΕΠΗΕΑ προς τoυς Απεργούς τεχνικούς του Open TVΣυναδέλφισσες, συνάδελφοι

Εμείς οι διοικητικοί υπάλληλοι των ΜΜΕ που συσπειρωνόμαστε στο ψηφοδέλτιο της ΔΑΣ-ΕΠΗΕΑ στηρίζουμε τον αγώνα σας, ενάντια στις μαζικές απολύσεις τεχνικών που έχει εξαγγείλει η εργοδοσία του OPEN TV.

Απαιτούμε να μην απολυθεί κανένας, να μην πεταχτεί κανείς στη γαλέρα των εταιριών παραγωγής.

Απαιτούμε μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους με πλήρη δικαιώματα, κατοχυρωμένα με κλαδική ΣΣΕ.

Η επίθεση μέσω απολύσεων, μείωσης μισθών, ελαστικοποίησης των εργασιακών σχέσεων, εντατικοποίησης της εργασίας δεν είναι επιλογή της εργοδοσίας μόνο στον OPEN, αλλά στρατηγική όλων των αφεντικών στα ΜΜΕ, προκειμένου να εξασφαλίσουν κέρδη, βγαλμένα με το δικό μας ιδρώτα.

Στην επίθεση αυτή είναι ζωτική ανάγκη να απαντήσουμε ενιαία οι εργαζόμενοι του κλάδου των ΜΜΕ, με οργάνωση του αγώνα μας σε κάθε τόπο δουλειάς.

Σε αυτή την κατεύθυνση η ΔΑΣ-ΕΠΗΕΑ καλεί όλες τις ενώσεις και τις Ομοσπονδίες του κλάδου να συμβάλλουν τώρα, χωρίς καμιά αναβολή.

Τελευταία άρθρα

Εργαζόμενοι σε Κίνηση

DAS_Efim

Χρήσιμα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός

Πολυμέσα

Στατιστικά

  • 720907Συνολικές αναγνώσεις:
  • 307Αναγνώσεις σήμερα:
  • 330997Συνολικοί επισκέπτες:
  • 166Επισκέπτες σήμερα:
  • 0Επισκέπτες τώρα:

Web Radio του ΠΑΜΕΑκουστε live το Web Radio του ΠΑΜΕ