Γραμματεία Αστικών Συγκοινωνιών του ΠΑΜΕ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΙΣΘΩΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ: Κανένα ουσιαστικό μέτρο στα Δικαστήρια για την προστασία της υγείαςΣτα Δικαστήρια δεν έχει παρθεί κανένα ουσιαστικό µέτρο για την προστασία της υγείας και την αναγκαία ενίσχυση των υποδομών, δεν έχει γίνει καμία πρόσληψη για την κάλυψη των τεράστιων κενών, τονίζει το Σωματείο Μισθωτών Δικηγόρων.

Σημειώνει ότι οι Δικηγορικοί Σύλλογοι Αθηνών και Πειραιά «όχι µόνο δεν διεκδικούν ουσιαστικά μέτρα προστασίας και υγιεινής, αλλά στον αντίποδα υπονομεύουν στην πράξη τον δίκαιο αγώνα των εργαζομένων για την ενίσχυση του δηµόσιου συστήματος Υγείας και την επίταξη του ιδιωτικού τομέα στην αντιμετώπιση της πανδημίας. Μάλιστα ο ΔΣΑ, σε ρόλο πλασιέ των ιδιωτικών διαγνωστικών κέντρων υγείας, διαφήμιζε ως λύση μια καλή προσφορά στην τιµή των µοριακών τεστ για τον COVID-19».

Παράλληλα, απευθύνει κάλεσμα στους δικηγόρους να έρθουν σε επαφή και να οργανωθούν στο Σωματείο, «να ενώσεις τις δικές σου δυνάμεις µε τους μισθωτούς και ασκούμενους συναδέλφους σου, στην πάλη για να κατοχυρώσουµε μέσα από Συλλογική Σύμβαση Εργασίας κατώτατο μισθό και ασφαλιστική κάλυψη, σταθερά ωράρια εργασίας, αναγνώριση του δικαιώματος σε επίδομα αδείας, αποζημίωση απόλυσης, άδεια μητρότητας, κατάργηση της άσκησης, µε μόνη προϋπόθεση για την άσκηση του επαγγέλματος να είναι το πτυχίο».

Τελευταία άρθρα

Εργαζόμενοι σε Κίνηση

DAS_Efim

Χρήσιμα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός

Πολυμέσα

Στατιστικά

  • 682172Συνολικές αναγνώσεις:
  • 34Αναγνώσεις σήμερα:
  • 318699Συνολικοί επισκέπτες:
  • 32Επισκέπτες σήμερα:
  • 0Επισκέπτες τώρα:

Web Radio του ΠΑΜΕΑκουστε live το Web Radio του ΠΑΜΕ