Εργατικά σωματεία αποχαιρετούν τον συναγωνιστή Βαγγέλη Μπούτα



Εργατικά σωματεία της Καρδίτσας «αποχαιρετούν» με βαθιά θλίψη τον Βαγγέλη Μπούτα και εκφράζουν συλλυπητήρια στους οικείους του.

Το Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπάλληλων Καρδίτσας σημειώνει πως «η ζωή και η δράση του ήταν συνυφασμένη με προσπάθεια για την ανάπτυξη των αγώνων των μικρομεσαίων αγροτών, για το δυνάμωμα του οργανωμένου αγροτικού κινήματος αλλά και για την εδραίωση της ιδέας για κοινή δράση – συμμαχία των φτωχών αγροτών με την εργατική τάξη. Συμπορευτήκαμε μαζί σε μεγάλους αγώνες. Ο σπόρος έπεσε, η κοινωνική συμμαχία θα στεριώσει, πάνω στο έδαφος των κοινών μας αγώνων».

«Γνήσιος λαϊκός άνθρωπος, γεμάτος απλότητα, σεμνότητα θα τον θυμόμαστε με περηφάνια με τον ευθύ κι από καρδιάς λόγο του, πάντα εκεί και μέσα από εκεί που τον γνωρίσαμε: στα μπλόκα του αγώνα, μπροστά από τα τρακτέρ τώρα που επίθεση δυναμώνει ξανά. Στο δρόμο που αταλάντευτα πορεύτηκε μέχρι το τέλος της ζωής του, εκφράζοντας τα δίκαια και τις αγωνίες των φτωχών αγροτών», προσθέτει το Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπάλληλων Καρδίτσας.

Το Συνδικάτο Οικοδόμων Καρδίτσας «αποχαιρετά τον συναγωνιστή Βαγγέλη Μπούτα μέσα σε μια τόσο δύσκολη στιγμή με τις καταστροφικές πλημμύρες που έγιναν στο νομό μας».

«Η καλύτερη και μεγαλύτερη τιμή που μπορούμε να σου αποδώσουμε είναι να αγωνιστούμε ακόμα πιο αποφασιστικά εργάτες, αγρότες, αυτοαπασχολούμενοι, γυναίκες και νεολαία μέχρι να καταφέρουμε «να κάνουμε κουμάντο στον τόπο μας», όπως ακριβώς συνήθιζες να λες», υπογραμμίζει επίσης το Συνδικάτο Οικοδόμων.

Η Ένωση Ιατρών Νοσοκομείου και Κέντρων Υγείας Νομού Καρδίτσας «αποχαιρετά με βαθιά θλίψη αλλά και με υπερηφάνεια τον μεγάλο αγωνιστή του θεσσαλικού κάμπου Βαγγέλη Μπούτα. Θλίψη γιατί χάσαμε ένα πολύτιμο συμπαραστάτη αλλά και υπερηφάνεια γιατί δώσαμε μαζί του, με την Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων, πολλούς αγώνες για την υγεία και τη ζωή του λαού».

Το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Καρδίτσας δηλώνει ότι «θα συνεχίσουμε τον αγώνα για τη συμμαχία εργατών, αγροτών, αυτοαπασχολούμενων, γυναικών και νεολαίας στη βάση των κοινών μας προβλημάτων».

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός