Γραμματεία Αστικών Συγκοινωνιών του ΠΑΜΕ

Αγωνιστική «υποδοχή» στον πρωθυπουργό διεκδικώντας άμεσα μέτρα ουσιαστικής θωράκισης του δημόσιου συστήματος Υγείας (VIDEO – ΦΩΤΟ) 

Από την κινητοποίηση των εργαζομένων στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου»

Από την κινητοποίηση των εργαζομένων στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου»


Αγωνιστική «υποδοχή» στον πρωθυπουργό, που επισκέπτεται σήμερα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης, από τους εργαζόμενους του νοσοκομείου «Παπαγεωργίου» έγινε το πρωί του Σαββάτου. Κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα, εργαζόμενοι του νοσοκομείου και μέλη της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών Νοσοκομείων Θεσσαλονίκης, ανάδειξαν ότι τα όσα υποστηρίζει ο πρωθυπουργός σε σχέση με την κατάσταση που επικρατεί εν μέσω πανδημίας στα νοσοκομεία της περιοχής είναι μια πλασματική εικόνα, καθώς τα δημόσια νοσοκομεία και της συγκεκριμένης περιοχής στενάζουν από τις ελλείψεις σε προσωπικό και υποδομές.

Παράλληλα, έφεραν στο προσκήνιο τις τεράστιες ευθύνες της κυβέρνησης για το ότι ενώ είχε το χρονικό περιθώριο δεν προχώρησε στις αναγκαίες προσλήψεις υγειονομικών, ενώ ούτε και τώρα σε περισσότερες κλίνες ΜΕΘ και την πραγματική επίταξη του ιδιωτικού τομέα της Υγείας. (δείτε εδώ δήλωση του Θανάση Τασιούδη, νοσηλευτή, μέλος του ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων «Παπαγεωργίου» και εδώ δήλωση του Γιώργου Μητσιάκου, γιατρού και μέλος ΔΣ του ΙΣΘ με την ΔΗΠΑΚ).

Κατά την διάρκεια της εισόδου του πρωθυπουργού οι εργαζόμενοι φώναξαν συνθήματα όπως, «Τέρμα πια στην κοροϊδία, δώστε λεφτά για την υγεία» και «Δεν υπολογίσουν ανθρώπινες ζωές, αυτοί μιλάνε για κέρδη και ζημιές», ενώ απαίτησαν την άμεση πρόσληψη προσωπικού. (δείτε εδώ το video με τα συνθήματα).

Και κάλεσαν σε συσπείρωση και αγώνα για την ικανοποίηση των άμεσων μέτρων ουσιαστικής προστασίας της υγείας του λαού με βάση το διεκδικητικό πλαίσιο των υγειονομικών.

Τελευταία άρθρα

Εργαζόμενοι σε Κίνηση

DAS_Efim

Χρήσιμα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός

Πολυμέσα

Στατιστικά

  • 720949Συνολικές αναγνώσεις:
  • 349Αναγνώσεις σήμερα:
  • 331020Συνολικοί επισκέπτες:
  • 189Επισκέπτες σήμερα:
  • 6Επισκέπτες τώρα:

Web Radio του ΠΑΜΕΑκουστε live το Web Radio του ΠΑΜΕ