ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ – ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΑΘΗΝΑΣ: Παράσταση διαμαρτυρίας στο υπ. Εργασίας απαιτώντας άμεση οικονομική στήριξη (VIDEO)



Την άμεση οικονομική στήριξη των οικοδόμων και των άλλων εργαζομένων στις Κατασκευές, λόγω των συνεπειών των περιοριστικών μέτρων που ισχύουν από τις 6 Νοέμβρη απαίτησαν με παράσταση διαμαρτυρίας που πραγματοποίησαν το πρωί της Τετάρτης στο υπουργείο Εργασίας η Ομοσπονδία Οικοδόμων και το Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας.

«Έκτακτη οικονομική ενίσχυση όλων των εργαζομένων του κλάδου – Μέτρα προστασίας των ανέργων» έγραφε το πανό της Ομοσπονδίας και του Συνδικάτου.

Αντιπροσωπεία τους συναντήθηκε με τον Κ. Αγραπίδα, διευθυντή του υπουργείου Εργασίας στον οποίο μετέφεραν το αίτημά τους για άμεση οικονομική ενίσχυση των εργαζομένων. Από την πλευρά του ο Κ. Αγραπίδας είπε ότι θα μεταφέρει το αίτημα στην ηγεσία του υπουργείου.

Συνεχίζουμε τον αγώνα τονίζει η Ομοσπονδία Οικοδόμων σημειώνοντας ότι μέχρι σήμερα «δεν έχει ληφθεί κανένα μέτρο που να στηρίζει το εισόδημα των εργαζομένων του κλάδου, παρότι οι ανάγκες και τα προβλήματα έχουν πολλαπλασιαστεί σε σύγκριση με το πρώτο κύμα της πανδημίας του κορονοϊού την άνοιξη του 2020, όπου μετά από πολλές προσπάθειες και ο κλάδος των Οικοδόμων είχε ενταχθεί στα μέτρα οικονομικής στήριξης».

Τελευταία άρθρα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός