ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΙ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ – ΜΑΝΔΡΑΣ: Συνεχίζουν τον αγώνα απαιτώντας άμεσα μέτρα στήριξης



Την αποφασιστικότητά της να συνεχίσει τον αγώνα για μέτρα στήριξης των επαγγελματιών, εμπόρων και βιοτεχνών εκφράζει η προσωρινή διοικούσα επιτροπή του Συλλόγου Ελευσίνας – Μάνδρας.

Σημειώνει ότι την Τρίτη 5/1 μέλη της προσωρινής διοίκησης του συλλόγου κατόπιν δικής τους αίτησης συναντηθήκαν με το δήμαρχο Ελευσίνας στον οποίο και κατέθεσαν τα αιτήματα που συγκεντρώνουν πλέον πάνω από 140 υπογραφές επαγγελματιών της περιοχής. Ακολούθησε συνάντηση με τον αντιπεριφερειάρχη Δυτ. Αττικής την Παρασκευή 8/1. «Οι δύο συναντήσεις έγιναν κατόπιν αιτήματος πολλών επαγγελματιών της περιοχής μας, ώστε να αναλάβει ο κάθε εκλεγμένος τις ευθύνες του απέναντι μας και να γνωρίζουμε επίσημα τη θέση τους» σημειώνει η προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή προσθέτοντας ότι «και από τις δύο συναντήσεις πέραν από λόγια συμπάθειας κι άλλα ευχολόγια δεν συναντήσαμε καμία ουσιαστική στήριξη. Ο μεν δήμαρχος μας έκανε ξεκάθαρο ότι δεν αποτελεί μέρος της τακτικής του η δημόσια στήριξη στο δίκαιο αγώνα μας, ο δε αντιπεριφερειάρχης, αρκέστηκε σε λόγια στήριξης και σε προτροπές να διεκδικήσουμε προγράμματα ΕΣΠΑ.

Την ώρα που η κυβέρνηση συνεχίζει να μην παίρνει τα αναγκαία μέτρα προστασίας στους μεγάλους χώρους δουλειάς και στα ΜΜΜ που αντικειμενικά αποτελούν χώρους συνωστισμού, την ώρα που συνεχίζεται η απαράδεκτη κατάσταση στο Θριάσιο Νοσοκομείο και στα Κέντρα Υγείας της περιοχής, την ώρα που εκτός από περιοριστικά μέτρα, δεν έχει ανακοινωθεί ούτε ένα μέτρο στήριξης των μικρών επαγγελματιών στην περιοχή μας, οι εκπρόσωποι Δήμου και Περιφέρειας, ουσιαστικά δεν έχουν να πουν τίποτα!

Εμείς από την πλευρά μας δηλώνουμε αποφασισμένοι! Η συσπείρωση γύρω από το νέο σύλλογο είναι μεγάλη και αυτό μας γεμίζει δύναμη κι ελπίδα για τη συνέχεια. Καθημερινά πλέον επικοινωνούν μαζί μας συνάδελφοι από την περιοχή ρωτώντας και προτείνοντας δράσεις για τη συνέχεια.

Εκφράζοντας λοιπόν τη δίκαιη αγανάκτηση όλων μας η οποία πλέον έγινε διεκδίκηση, θα συνεχίσουμε το δίκαιο αγώνα μας!

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας στο υπουργείο Οικονομικών την επόμενη εβδομάδα. Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε, κανένας μόνος του!».

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός