ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ 1-0



 

Ένα ακόμα μεγάλο ευρωπαϊκό βράδυ προσέφερε στους φίλους του ο Ολυμπιακός!

Μετά την Ατλέτικο Μαδρίτης και η Γιουβέντους… λύγισε στο φλεγόμενο «Καραϊσκάκη», με τους «ερυθρόλευκους» να κατακτούν τη νίκη με σκορ 1-0!

Το γκολ από τον Κασάμι, με υπέροχο τελείωμα στο 36’. Ήρωας ο Ρομπέρτο, με σπουδαίες επεμβάσεις στο β’ ημίχρονο! Δοκάρι προς το τέλος ο Μοράτα για τους Ιταλούς (που ξεκίνησε από δύσκολη απόκρουση του Ισπανού πορτιέρο).

Με αυτό το αποτέλεσμα, η ομάδα του Μίτσελ έφτασε τους 6 βαθμούς, βρίσκεται στην κορυφή του Α’ ομίλου μαζί με τους «ροχιμπλάνκος» (που νίκησαν 5-0 την Μάλμε) και αναπτέρωσε τις ελπίδες της για πρόκριση στην επόμενη φάση!

Όλε-όλε στο φινάλε, με τον κόσμο να ζητά τη νίκη στο επικείμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό!

Η βαθμολογία του 1ου ομίλου

Ολυμπιακός 6 (4-4)
Ατλέτικο 6 (8-3)
Γιουβέντους 3 (2-2)
Μάλμε 3 (2-7)

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Μποτία, Αμπιντάλ, Μασουακού, Εντινγκά, Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι (91′ Γιαννούλης), Ντομίνγκες (85′ Φουστέρ), Μανιάτης, Μήτρογλου (69′ Αφελάι).

Γιουβέντους (Αλέγκρι): Μπουφόν, Μπονούτσι, Κιελίνι, Ογκμπόνα (77′ Περέιρα), Λιχτστάινερ, Ασαμόα, Πίρλο (57′ Μαρκίζιο), Βιντάλ, Πογκμπά (87′ Τζοβίνκο), Τέβες, Μοράτα.

 

 

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός