Κινητοποίηση απαιτώντας άμεση επίταξη του ιδιωτικού τομέα Υγείας (ΦΩΤΟ)



Κινητοποίηση για την Υγεία πραγματοποίησε το απόγευμα της Πέμπτης το Εργατικό Κέντρο Πάτρας.

Εργαζόμενοι και μαζικοί φορείς συγκεντρώθηκαν έξω από το Εργατικό Κέντρο και πορεύθηκαν στους δρόμους της πόλης απαιτώντας μαζικές προσλήψεις υγειονομικού προσωπικού και επίταξη τώρα του ιδιωτικού τομέα Υγείας.

Τονίσθηκε ότι η κατάσταση στα νοσοκομεία είναι κρίσιμη, ότι είναι τεράστιες οι ευθύνες της κυβέρνησης, γιατί ενώ χάνονται καθημερινά δεκάδες ζωές, συνεχίζει να αδιαφορεί για τα άμεσα αιτήματα 86 σωματείων, συλλόγων και φορέων της Πάτρας που όλο αυτό το διάστημα απαιτούν συγκεκριμένα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας και την προστασία της ζωής και της υγείας μας. Τονίσθηκε, επίσης, η στήριξη με κάθε τρόπο στους εργαζόμενους υγειονομικούς που καταβάλουν υπερπροσπάθεια στα νοσοκομεία της πόλης και απαιτήθηκε από την κυβέρνηση και την 6η ΥΠΕ να υλοποιήσουν άμεσα τα αιτήματά τους.

Στην κινητοποίηση συμμετείχαν και ο δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Παναγιώτης Μελάς και μέλη της Δημοτικής Αρχής.

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός