Καταγγέλλει το εργατικό ατύχημα που έγινε την Πέμπτη στη ΛΑΡΚΟ



Το σημείο που έγινε το εργατικό ατύχημα

Το σημείο που έγινε το εργατικό ατύχημα


Το εργατικό ατύχημα που σημειώθηκε την Πέμπτη στο εργοστάσιο της ΛΑΡΚΟ με θύμα εργολαβικό εργαζόμενο καταγγέλλει το Εργατικό Κέντρο Λαμίας.

Σημειώνει ότι «ο σοβαρός τραυματισμός του συναδέλφου έρχεται να προστεθεί στην τεράστια λίστα σακατεμένων εργαζομένων του εργοστασίου συνέπεια της απαξίωσης της εγκατάλειψης του εργοστασίου από την κυβέρνηση.

Η κυβέρνηση έχει στο σχεδιασμό της μόνο την εκποίηση της ΛΑΡΚΟ έχοντας αφήσει τους εργαζόμενους να δουλεύουν σε ακατάλληλες και πολύ επικίνδυνες συνθήκες χωρίς ασφάλεια για τη σωματική ακεραιότητα και τη ζωή τους.

Η κατάσταση έχει γίνει πολύ επικίνδυνη ειδικά τον τελευταίο καιρό πράγμα που φαίνεται από τα πολύ συχνά ατυχήματα αλλά και δυστυχήματα.

Η απαξίωση της ΛΑΡΚΟ έχει βαρύτατες συνέπειες για τους εργαζόμενους και το λαό αλλά στρωμένο έδαφος για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων των επιχειρηματικών ομίλων που τη βλέπουν σαν λαχταριστό φιλέτο μπροστά στους διαγωνισμούς εκποίησης.

Απαιτούμε από την κυβέρνηση να αναλάβει τις ευθύνες της απέναντι στους εργαζόμενους και το λαό».

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός