Συναυλία αλληλεγγύης στις 29 Ιούλη στη Λάρυμνα



Συναυλία αλληλεγγύης στον αγώνα των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ διοργανώνουν την Πέμπτη 29 Ιούλη στις 8.30 μ.μ. στη Λάρυμνα (γήπεδο 5Χ5) τα Σωματεία Εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ και ο Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος με τις φωνές και την ορχήστρα των Γιώργου Mαργαρίτη, Κώστα Τριανταφυλλίδη, Δημήτρη Kανέλλου, Κωνσταντίνου Μαργαρίτη.

Παράλληλα, τα Σωματεία της ΛΑΡΚΟ την Πέμπτη 22 Ιούλη θα πραγματοποιήσουν παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Οικονομικών.

«Η έκφραση αλληλεγγύης είναι το όπλο που θα μας κρατήσει όρθιους μέχρι τη νίκη», τονίζουν τα Σωματεία της ΛΑΡΚΟ και καλούν τα Σωματεία και τους εργαζόμενους της χώρας «να εκφράσουν τη στήριξη στον αγώνα μας με όλα τα μέσα, αν είναι δυνατόν και με τη φυσική τους παρουσία. Μετά από 19 μήνες, όπου έχουμε στην πράξη διδαχτεί και διδάξει παράλληλα για τη δύναμη της ενότητας του εργατικού κινήματος, είμαστε αισιόδοξοι ότι αυτός ο αγώνας μπορεί, πρέπει και θα είναι νικηφόρος». (Διαβάστε αναλυτικά εδώ)

Εξάλλου, κάλεσμα μαζικής συμμετοχής στην συναυλία αλληλεγγύης απευθύνει και το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λαμίας.

Τελευταία άρθρα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός