Γραμματεία Αστικών Συγκοινωνιών του ΠΑΜΕ

ΣΤ. ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣ – ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΣΤΟΝ ΗΣΑΠ: Πολλά τα ερωτήματα – Να αποδοθούν άμεσα οι ευθύνες (AUDIO)Να διαλευκανθούν οι αιτίες του εργατικού δυστυχήματος στον ΗΣΑΠ όπου την Τρίτη 16 Νοέμβρη ένας εργαζόμενος σκοτώθηκε και δύο τραυματίστηκαν και να αποδοθούν άμεσα ευθύνες τόνισε ο Σταύρος Κατσιγιάννης, μέλος του ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων Λειτουργίας Μετρό Αθηνών μιλώντας το πρωί της Τετάρτης 17 Νοέμβρη στον ραδιοφωνικό σταθμό «Alpha 9,89».

Ο Στ. Κατσιγιάννης τόνισε ότι υπάρχουν πολλά ερωτήματα για το γεγονός ότι χάλασαν τα φρένα και δεν ενεργοποιήθηκε το σύστημα emergency με το οποίο σταματάει το μηχάνημα, και επεσήμανε τις ευθύνες, τόσο της σημερινής κυβέρνησης, όσο και των προηγούμενων, που προωθούν την ιδιωτικοποίηση σειράς τομέων των ΜΜΜ, μέσω της παραχώρησης τους σε εργολάβους.

Κάλεσε τους εργαζόμενους να πάρουν τη ζωή τους στα χέρια τους, για να μη ξαναθρηνήσουν άλλο συνάδελφό τους, για να μην αφήνουν τα κομμάτια τους στο βωμό του κέρδους του κεφαλαίου.

Τελευταία άρθρα

Εργαζόμενοι σε Κίνηση

DAS_Efim

Χρήσιμα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός

Πολυμέσα

Στατιστικά

  • 817423Συνολικές αναγνώσεις:
  • 54Αναγνώσεις σήμερα:
  • 380701Συνολικοί επισκέπτες:
  • 47Επισκέπτες σήμερα:
  • 2Επισκέπτες τώρα:

Web Radio του ΠΑΜΕΑκουστε live το Web Radio του ΠΑΜΕ