Μεγάλη Συγκέντρωση Εργαζομένων και Φορέων Αττικής – Πάτρας στο Σύνταγμα(ΦΩΤΟ-VIDEO)



Ήταν εκεί οι πάνω από 130 φορείς της Πάτρας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της αγωνιστικής Δημοτικής Αρχής της Πάτρας και του Εργατικού Κέντρου της πόλης για μία μεγάλη διαδήλωση με κάθε μέσο προς την Αθήνα θέτοντας στο επίκεντρο των διεκδικήσεών τους μέτρα προστασίας της ζωής του λαού, κρατική χρηματοδότηση, μέτρα προστασίας για τους εργαζόμενους και τους 33.000 ανέργους της πόλης. Δεκάδες εργατικά σωματεία της Πάτρας, τα καλλιτεχνικά τμήματα του Δήμου Πατρέων που έδωσαν τον δικό τους τόνο με την παρουσία τους και τις διεκδικήσεις τους, οι εργαζόμενοι του δήμου με τα οχήματά τους παρά τη βροχή έφτασαν με το πείσμα και το δίκιο τους στην Αθήνα για να ενωθούν με τους εργαζόμενους της Αττικής. 

Αυτά τα αιτήματα μετάφεραν με τους χαιρετισμούς τους ο Κώστας Πελετίδης, δήμαρχος Πατρέων και ο Δημήτρης Μαρμούτας, πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Πάτρας, σημειώνοντας πως «το δίκιο είναι με το μέρος μας! Δεν μένουμε με σταυρωμένα τα χέρια. Όσοι μπουν εμπόδιο στην ευτυχία ενός αγωνιστή λαού, θα γνωρίσουν την οργή του. Η ζωή διδάσκει ότι τίποτα δεν χαρίζεται, ότι όλα κατακτώνται, με πείσμα, αγώνα, ανατροπή. Ο δρόμος είναι μακρύς και δύσκολος. Είναι μοναδικός και θα ‘ναι νικηφόρος!».

Κάντε κλικ για περισσότερες φωτογραφίες

Τελευταία άρθρα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός