Η αύξηση της δύναμης της ΔΑΣ ΣΤΑ.ΣΥ (ΜΕΤΡΟ) θα δώσει περισσότερη δύναμη σε όλους τους εργαζόμενους.



Η ΔΑΣ ΣΤΑΣΥ θέλει να ευχαριστήσει όλες και όλους όσοι μας ψήφισαν στις εκλογές του ΣΕΛΜΑ. Ακόμη και όσους ήθελαν αλλά για διάφορους λόγους δεν έκαναν το βήμα. Στις 8 Ιουνίου αυτό το βήμα έγινε για αρκετούς συναδέλφους που ψήφισαν για πρώτη φορά ΔΑΣ.

Η αύξηση της δύναμής μας τόσο σε ψήφους όσο και σε έδρες θα δώσει περισσότερη δύναμη σε όλους τους εργαζόμενους. Η εμπιστοσύνη που εκφράστηκε προς το συνδυασμό της ΔΑΣ θα μας δώσει τη δυνατότητα να παρεμβαίνουμε ακόμα πιο δυναμικά, να έχουμε μεγαλύτερη παρουσία στους χώρους δουλειάς, να υπερασπιστούμε τα συμφέροντά μας και να αγωνιστούμε για την ικανοποίηση των αναγκών μας πιο οργανωμένα, πιο αποτελεσματικά.

Το πλαίσιο πάλης που καταθέσαμε δημόσια και διακινήσαμε χέρι χέρι συνάδελφο το συνάδελφο, αποτελεί δέσμευση και να είστε σίγουροι πως δεν πρόκειται να κάνουμε βήμα πίσω από τον αγώνα για μια ΣΣΕ με πραγματικές και ουσιαστικές αυξήσεις, για να μην υπάρχουν συνάδελφοι διαφορετικών ταχυτήτων, για να ικανοποιηθεί το πάγιο και διάχυτο αίτημα όλων μας για ένα σωματείο στη ΣΤΑ.ΣΥ.

Σας ευχαριστούμε και σας καλούμε να σταθείτε πλάι μας, γιατί το σωματείο δεν μπορεί να υπάρχει χωρίς τα μέλη του. Τώρα χρειάζεται η μαζική παρουσία όλων στις διαδικασίες του σωματείου για να μπορέσουμε να ανατρέψουμε στην πράξη την αντιλαϊκή πολιτική, να βάλουμε στην άκρη όσους καλλιεργούν την ηττοπάθεια και τον εφησυχασμό, να βάλουμε μπροστά τις δικές μας ανάγκες.

Τελευταία άρθρα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός