Ανακοίνωση- Κάλεσμα



18-62022

Εδώ και τώρα η εταιρεία να ξεκινήσει τις διαδικασίες για την πλήρη απομόνωση της καμπίνας του οδηγού όπως έχει επιβάλλει η ανάγκη για την προστασία της υγείας μας και έχει την σύμφωνη γνώμη όλων των συναδέλφων.
Αυτή η διαδικασία μπορεί να δώσει χώρο στα οχήματα και να αραιώσει το επιβατικό κοινό σε συνδυασμό με την πύκνωση των δρομολογίων.

Σε καμία περίπτωση και κανένας να μην ξεκινήσει να φέρει πιο κοντά τους συναδέλφους μας με το επιβατικό κοινό, ενώ μαίνεται η πανδημία με χιλιάδες κρούσματα καθημερινά και δεκάδες θανάτους.

Είχαν το χρόνο, διοίκηση και κυβέρνηση να πάρουν ουσιαστικά μέτρα, αλλά δεν έκαναν τίποτα. Το να βγάλουν τώρα τα αλυσιδάκια οριοθέτησης είναι επικίνδυνο χωρίς να έχει απομονωθεί η καμπίνα και τους καθιστά υπεύθυνους σε περίπτωση που ασθενήσει συνάδελφός μας.

Καλούμε τους συναδέλφους να μην δεχτούν να πιάσουν δουλειά σε όχημα που δεν έχει τα μέτρα προστασίας που είχαν μπει κάτω από τις πιέσεις μας το προηγούμενο διάστημα.

Το συνδικάτο να βγάλει ανακοίνωση πως κάτι τέτοιο αποτελεί βλάβη για να είναι καλυμμένα τα μέλη μας και να σταματήσει την ελεημοσύνη προς την διοίκηση.

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός