ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΟ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟ.



28-6-2022

Η κυβέρνηση με μια άθλια τροπολογία της τελευταίας κυριολεκτικά στιγμής, σε άσχετο μάλιστα νομοσχέδιο, επεκτείνει την ανάθεση συγκοινωνιακού έργου στα ΚΤΕΛ για ένα ακόμα χρόνο.

Και δεν φτάνει μόνο αυτό! Αφήνει ανοιχτό το παράθυρο να μπουν και άλλοι πάροχοι μέσα στις αστικές συγκοινωνίες αποδεικνύοντας έτσι πως είναι προϋπόθεση να στενάζουμε από την ακρίβεια, ο μισθός μας να μην φτάνει ούτε για τα απαραίτητα, ώστε να βρίσκονται οι «πόροι» και να επιδοτεί με επιπλέον χρηματοδότηση τα ΚΤΕΛ.

Έτσι η κυβέρνηση συνεχίζει με μεγαλύτερη ένταση και αποφασιστικότητα την υλοποίηση της πολιτικής της ιδιωτικοποίησης των αστικών συγκοινωνιών, στην οποία έχουν βάλει φαρδιά – πλατιά την υπογραφή τους όλα τα κόμματα που έχουν κυβερνήσει μέχρι σήμερα.

Επικαλείται την πανδημία – τη στιγμή που αυτή αναζωπυρώνεται με δική της ευθύνη – ενώ καταργεί τα όποια μέτρα προστασίας για χάρη του θαύματος του τουρισμού.

Αντί να χρηματοδοτήσει την αγορά ανταλλακτικών ώστε να επισκευαστεί όλος ο στόλος και να βγει στην κίνηση, να προσλάβει τον απαραίτητο αριθμό προσωπικού και όχι να κάνει προσλήψεις – κοροϊδία που δεν αντιστοιχούν ούτε σε σταγόνα στον ωκεανό για να πυκνώσουν τα δρομολόγια, αντί να προχωρήσει σε σημαντικές αυξήσεις στους μισθούς μας για να αντιμετωπίσουμε την τεράστια ακρίβεια, μοιράζει απλόχερα κρατικό χρήμα στους επιχειρηματίες των μεταφορών και συνεχίζει το ξεπούλημα.

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΟ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟ.

ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 29 ΙΟΥΝΗ 2022 ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ 24ΩΡΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ
ΔΙΝΟΥΜΕ ΒΡΟΝΤΕΡΟ ΠΑΡΟΝ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ
ΣΤΟΝ ΟΑΣΑ ΣΤΙΣ 11:00 π.μ.

Απαιτείται κλιμάκωση του αγώνα και άμεση σύγκληση Γενικής Συνέλευσης ώστε να αποφασίσει ο κλάδος τις μορφές των αγωνιστικών κινητοποιήσεων.

Τελευταία άρθρα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός