ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΟΡΙΟΔΕΙΚΤΩΝ & ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΑΦΕΤΗΡΙΑΣ Λ.Γ Α11 – Β11 – 748 – 700



Αθήνα, 24/11/2023

ΠΡΟΣ

ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ
ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Ο.Α.Σ.Α

Θέμα: ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΟΡΙΟΔΕΙΚΤΩΝ & ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΑΦΕΤΗΡΙΑΣ
Λ.Γ Α11 – Β11 – 748 – 700

Με το παρόν αίτημα σας γνωρίζω ότι, στις άνωθεν λεωφορειακές γραμμές παρατηρούνται σοβαρά προβλήματα που καθιστούν την εκτέλεση του συγκοινωνιακού έργου δύσκολη.

Πιο συγκεκριμένα, επιβάλλεται η τοποθέτηση ελαστικών οριοδεικτών στην περιοχή της Πετρούπολης στο «Θέατρο Πέτρας» καθώς, λόγω έργων που διεξάγονται στην περιοχή στενεύει ο δρόμος με αποτέλεσμα τα λεωφορεία στην κατεύθυνση προς Αθήνα, αναγκάζονται και διέρχονται στο αντίθετο ρεύμα.

Επιπροσθέτως, στην αφετηρία των Λ.Γ Α11 και Β11 στην οδό ¨Φαβιέρου¨ στο κέντρο της Αθήνας, γίνονται έργα υποχρεώνοντας να φτιάξουν αφετηρία στο τελείωμα της Λιοσίων (πλ. Βάθης). Ενώ υπάρχουν σημάνσεις με την ένδειξη διαγράμμισης, συνεχίοζυν πάραυτα να σταθμεύουν στο δρόμο ΙΧ και φορτηγά, αφήνοντας το λεωφορείο εκτεθειμένο έξω από το σημείο της αφετηρίας.

Όπως γίνεται αντιληπτό υπάρχει κίνδυνος γιατί μέχρι να ξεκινήσει την διαδρομή μπαίνει μέσα κόσμος. Ως εκ τούτου προτείνουμε:
Η αφετηρία Α11 – Β11 να μεταφερθεί στην οδό ¨Μάρνης¨ στην αφετηρία του Α8 ξεκινώντας από Πατησίων δεξιά, δεξιά ¨Στουρνάρη¨, στάση μετά την ¨3 Σεπτεμβρίου¨ κι εν συνεχεία ως έχει.

Παρακαλούμε πολύ για τις άμεσες ενέργειές σας

Για την ΔΑΣ
Οικονόμου Θανάσης

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός