ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ ΤΩΝ ΤΡΟΛΛΕΥ ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ



5 Φλεβάρη 2024

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ ΤΩΝ ΤΡΟΛΛΕΥ ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

Προς Διεύθυνση Ηλεκτροκίνητων Λεωφορείων
Διευθυντή κ Στύλο Χρήστο
Υποδιευθυντή κ. Κίνα Δημήτρη

Στο σταθμό Μετρό Χαλανδρίου δεν μπορούμε να προσεγγίσουμε την στάση, να σταθμεύσουμε, να επιβιβάσουμε. Μερικές φορές, δεν μπορούμε να μπούμε ούτε καν στον παράδρομο που είναι το τέρμα της Γραμμής 19, με συνέπεια να μην μπορούμε να συνεχίσουμε το δρομολόγιο.

Ο παράδρομος έχει καταληφθεί από παρκαρισμένα σε όλο το μήκος του, με αποτέλεσμα πολλοί συνάδελφοι να αναγκάζονται να παρανομούν, να κατεβάζουν κεραίες και να κάνουν αναστροφή, σε σημείο που απαγορεύεται και είναι εξαιρετικά επικίνδυνο για πρόκληση ατυχήματος

Άμεσα ζητούμε να γίνει παρέμβαση στο σημείο με την απαραίτητη σήμανση και να αποκατασταθεί η ασφαλή διέλευση και η περιοχή στάθμευσης των τρόλεϊ για επιβίβαση.

Το αρμόδιο τμήμα να προχωρήσει σε έλεγχο όλων των συγκοινωνιακών γραμμών και να διασφαλίσει την ανεμπόδιστη διέλευση, τις στάσεις και τους χώρους στάθμευσης των οχημάτων ώστε με ασφάλεια να εκτελείται το συγκοινωνιακό έργο.

Σας επισυνάπτουμε φωτογραφίες από το σημείο.

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός