Καισαριανή: Στις ανάγκες άθλησης του λαού παραδίνεται το Δημοτικό Στάδιο «Μ. Κρητικόπουλος»



 

Μετά την απόφαση της Δημοτικής Αρχής της Πάτρας να αποδώσει το Παμπελοποννησιακό Στάδιο για τις ανάγκες άθλησης των εργαζομένων και των λαϊκών στρωμάτων, άλλη μία Δημοτική Αρχή που στηρίζεται από το ΚΚΕ κάνει πράξη τη θέση για στήριξη του σχολικού, ερασιτεχνικού και μαζικού αθλητισμού.

Συγκεκριμένα ο Δήμος Καισαριανής ενημέρωσε σήμερα την ΠΑΕ Άλιμος, που αγωνίζεται στο επαγγελματικό πρωτάθλημα της Football League, ότι η νέα Δημοτική Αρχή δεν θα επιτρέψει καμία περαιτέρω χρήση του Δημοτικού Σταδίου «Μ. Κρητικόπουλος» από την ΠΑΕ και θα το παραδώσει για χρήση στο λαό, στο μαζικό λαϊκό αθλητισμό και τα ερασιτεχνικά σωματεία της πόλης.

Σε σχετική ανακοίνωση του δημάρχου της Καισαριανής Ηλία Σταμέλου αναφέρεται:

«Σήμερα, Τετάρτη 21/1/2014, μετά από πρόσκληση του Δήμου Καισαριανής πραγματοποιήθηκε συνάντηση στα γραφεία του Δήμου μας με εκπρόσωπο της ΠΑΕ Αλίμου, προκειμένου να τους γνωστοποιηθεί η απόφαση της νέας Δημοτικής Αρχής ότι δεν θα επιτρέψει καμία περαιτέρω χρήση του Δημοτικού Σταδίου «Μ. ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ» από την ομάδα τους.

Θέλουμε να γνωρίσουμε στο λαό της Καισαριανής ότι η νέα Δημοτική Αρχή, σταθερή στις πολιτικές δεσμεύσεις της, βάζει τέλος στις χρόνιες τακτικές παραχωρήσεων και παραδίδει το Δημοτικό Στάδιο στο μαζικό λαϊκό αθλητισμό και τα ερασιτεχνικά σωματεία της πόλης. Με αυτή μας την απόφαση ιεραρχούμε ως πρώτη και άμεση την ανάγκη για άθληση όλης της νεολαίας και των εργαζομένων του δήμου μας, η οποία δεν μπορεί να ικανοποιηθεί με την ύπαρξη της ΠΑΕ μέσα στο χώρο.

Τονίζουμε ότι ο Δήμος θα διεκδικήσει κάθε οικονομικό δικαίωμα που προκύπτει από τη μέχρι σήμερα χρήση του γηπέδου τόσο από την ΠΑΕ ΑΛΙΜΟΥ, όσο και από τη FOOTBALL LEAGUE»

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός