ΑΝΑΚΟΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ Α/Σ ΑΝΘΟΥΣΑΣ



ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ1Αθήνα 10/3/15

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Φαίνεται ότι οι θέσεις της ΔΑΣ ενοχλούν αρκετούς. Αυτούς που κινούνται στο κυβερνητικό – εργοδοτικό τόξο, γι΄αυτό και φρόντισαν να κλέψουν και προφανώς να καταστρέψουν αρκετά φύλλα της εφημερίδας του Π.Α.ΜΕ. αστικών συγκοινωνιών στο Α/Σ της Ανθούσας.
Στην συνδικαλιστική αντιπαράθεση και τα επιχειρήματα του ταξικού πόλου το μόνο που έχουν να αντιπαραθέσουν είναι τις υπόγειες διαδρομές με την εργοδοσία και την κυβέρνηση. Πότε με την παλιά προβιά τους και πότε με την καινούρια. Οι πρακτικές τους βγαίνουν από τη ναφθαλίνη της ιδεολογίας τους γι΄αυτό και αντί να παραθέτουν θέσεις και απόψεις επιλέγουν την εύκολη λύση, να αποκρύπτουν με τρόπο ελεεινό τις θέσεις και τις απόψεις των άλλων.
Η ΔΑΣ θα συνεχίσει να ενημερώνει τους εργαζομένους με συζητήσεις πρόσωπο με πρόσωπο, με συσκέψεις, με παρεμβάσεις και με την εφημερίδα της γραμματείας του Π.Α.ΜΕ. αστικών συγκοινωνιών η οποία έχει καταξιωθεί πλέον στη συνείδηση των εργαζομένων του συνόλου του κλάδου της αστικής συγκοινωνίας.
Ενημερώνουμε αυτούς που έβαλαν στο χέρι την εφημερίδα μας ότι δεν θα επιτρέψουμε σε καμία περίπτωση να βάλουν στο χέρι τις συνειδήσεις των εργαζομένων και βεβαίως να βάλουν στο χέρι τον κλάδο.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ Α/Σ ΑΝΘΟΥΣΑΣ

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός