ΣΥΣΚΕΨΗ ναυτεργατών σήμερα Πέμπτη για την οργάνωση της απεργίας στις 30 ΙΟΥΝΗ



Σύσκεψη για την οργάνωση τηςπανελλαδικής απεργίας των ναυτεργατών, που αποφασίστηκε για την Τρίτη 30 Ιούνη, διοργανώνουν τα σωματεία ΠΕΜΕΝ – «ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ» – ΠΕΕΜΑΓΕΝ, σήμερα Πέμπτη 25 Ιούνη στις 10.30 π.μ., στα γραφεία της ΠΕΜΕΝ. Η απεργία αφορά σε όλες τις κατηγορίες πλοίων και σε όλα τα λιμάνια για την Τρίτη 30 Ιούνη, με προοπτική επέκτασης, κλιμάκωσης και συντονισμού της δράσης με το υπόλοιπο εργατικό κίνημα.

Τα ταξικά ναυτεργατικά σωματεία αναδεικνύουν την ανάγκη η οργάνωση και η προετοιμασία του απεργιακού αγώνα να γίνουν υπόθεση κάθε ναυτεργάτη, εν ενεργεία και συνταξιούχου. Να υπάρξει αγωνιστική απάντηση στη «μαύρη» ανασφάλιστη εργασία, που διευρύνεται σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, σε συνδυασμό με τη διόγκωση της ανεργίας, ενάντια στην απλήρωτη εργασία, για ΣΣΕ – Κοινωνική Ασφάλιση για όλους τους ναυτεργάτες, με οργανικές συνθέσεις που να ανταποκρίνονται στις πραγματικές ανάγκες, ενάντια στη φοροεπιδρομή στο εισόδημα της εργατικής – λαϊκής οικογένειας.

Τελευταία άρθρα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός