Πανελλήνιος Σύλλογος Συνταξιούχων ΔΕΚΟ και πρώην Τραπεζών: Συναγερμός ενάντια στα νέα αντιλαϊκά μέτρα



syntaxioyxoi-deko-1Σε συναγερμό ενάντια στα νέα αντιλαϊκά μέτρα καλεί ο Πανελλήνιος Σύλλογος Συνταξιούχων ΔΕΚΟ και πρώην Τραπεζών. Καλεί σε συγκέντρωση και συζήτηση την Τετάρτη 15 Ιούλη στις 10.00, στην αίθουσα του ΠΑΣΑΣ – ΔΕΗ , Αριστοτέλους 11-15, 5ος όροφος.

Σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Συνταξιούχων σημειώνει:

«Δεν χρειάστηκε, παρά μερικές ώρες μετά το δημοψήφισμα για να πέσουν οι μάσκες και η συγκυβέρνηση μαζί με τα κόμματα του «ΝΑΙ» και του «ΟΧΙ», να βρεθούνε μαζί και σε αγαστή συνεργασία και ομοφωνία να προχωρήσουν με σχεδιασμό στο παραπέρα τσεκούρεμα και εξαθλίωση εργαζομένων και συνταξιούχων, ολόκληρου του Λαού μας.

Αθροίζοντας τις ψήφους και του «ναι» και του «όχι», σε ένα μεγάλο «ΝΑΙ», πρότειναν στην τρόικα την αποδοχή των μέτρων Γιούνκερ που συνολικά σε τελικό λογαριασμό αποτιμώνται σε μια νέα μείωση 30 – 40% των συντάξεών μας.

Μπροστά σε αυτήν την αρνητική εξέλιξη, το ΔΣ του Συλλόγου μας σημαίνει συναγερμό και σε καλεί σε συγκέντρωση και συζήτηση στις 15/7/2015, ημέρα Τετάρτη και ώρα 10.00, στην αίθουσα του ΠΑΣΑΣ – ΔΕΗ , Αριστοτέλους 11-15, 5ος όροφος».

Τελευταία άρθρα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός