ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ: ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΕΡΓΟΤΑΞΙΑ



exormhsh-se-ergotaxioΜαζικές εξορμήσεις σε χώρους δουλειάς και εργοτάξια πραγματοποίησε την Τρίτη το πρωί το Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας.

Με την ανακοίνωση στο χέρι απηύθυναν στους εργαζόμενους κάλεσμα συμμετοχής στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ την Τετάρτη 15 Ιούλη ενάντια στο 3ο μνημόνιο, ενάντια στη νέα βάρβαρη συμφωνία.

Το Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας κάλεσε τους εργαζόμενους να βρεθούν στο δρόμο του αγώνα και να πουν το πραγματικό ΟΧΙ, γιατί μόνο έτσι μπορεί να μπει φρένο στο 3ο μνημόνιο.

Στο εργοτάξιο «Κέντρο Πολιτισμού» του Ιδρύματος Νιάρχου μοιράστηκε η ανακοίνωση του Συνδικάτου, κολλήθηκαν αφίσες και κρεμάστηκε ένα γιγαντοπανό που καλούσε τους συναδέλφους να βγουν στους δρόμους του αγώνα για να μην περάσουν τα νέα αντιλαϊκά μέτρα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Μετά από μια ώρα η εργοδοσία κατέβασε το πανό, «ενοχλημένη» από την προπαγάνδιση του συλλαλητηρίου και την απόφαση των εργαζομένων να αντιπαλέψουν τα νέα μέτρα.

Τελευταία άρθρα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός