Κεφαλονιά – Ιθάκη: Σύσκεψη για τη δημιουργία Επιτροπής Αλληλεγγύης στις 16 Ιούλη



ΣΗΜΑΙΑ ΠΑΜΕΜε σύνθημα «δυναμώνουμε την ταξική Αλληλεγγύη, κανείς μόνος του», το Εργατικό Κέντρο Κεφαλονιάς και Ιθάκης (ΕΚΚΙ) προσκαλεί σε σύσκεψη για τη δημιουργία Επιτροπής Αλληλεγγύης την Πέμπτη 16 Ιούλη στις 8 μ .μ. στα γραφεία του.

Καλεί τα Σωματεία των εργαζομένων σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, τους φορείς των μικρών και μεσαίων επαγγελματιών και των αγροτών, τις οργανώσεις των γυναικών, τους Σπουδαστικούς Συλλόγους, την Ένωση και τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων, τις μαθητικές κοινότητες και τις Λαϊκές Επιτροπές Αγώνα σε Λειβαθώ, Σάμη και Παλική, να συμμετάσχουν, να αναλάβουν πρωτοβουλίες και να καταγράψουν τα προβλήματα στη δουλειά και τη γειτονιά.

«Να μην επιτρέψουμε να κυριαρχήσει ο φόβος, η παραίτηση, κάτω από το βάρος των δυσκολιών. Με προτεραιότητα την κάλυψη των αναγκών, μαζεύοντας τρόφιμα, φάρμακα, παιδικές τροφές κ.ά., να οργανώνουμε την παρουσία μας παντού! Να αποτρέψουμε με τις παρεμβάσεις μας, με την αλληλεγγύη μας καθώς και με την υλική βοήθειά μας, να υπάρξουν συνθήκες απόλυτης εξαθλίωσης σε συνανθρώπους μας. Να μη μείνει παιδί χωρίς δωρεάν βοήθεια στα μαθήματά του. Να αξιοποιηθούν υποδομές και να διεκδικήσουμε κονδύλια ώστε όλοι να έχουν φαγητό, κανείς να μη μείνει πεινασμένος», τονίζει ανάμεσα σε άλλα το Εργατικό Κέντρο. (Διαβάστε στα συνημμένα ολόκληρη την ανακοίνωση.)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΥΛΕΓΓΥΗΣ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ-ΙΘΑΚΗΣ

Τελευταία άρθρα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός