Γιουρόπα Λιγκ: Ήττα για τον ΠΑΟΚ από τη Λοκομοτίβα στο Ζάγκρεμπ



Την ήττα με 2-1 γνώρισε ο ΠΑΟΚ από την κροατική Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ, στον πρώτο του αγώνα για το Europa League, αποτέλεσμα που δίνει πολλές ελπίδες για τη ρεβάνς της Θεσσαλονίκης.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε πιο δυνατά στην αναμέτρηση και έκανε και την πρώτη μεγάλη φάση του πρώτου ημιχρόνου στο 21′. Ο Μακ βρέθηκε σε θέση τετ α τετ με τον γκολκίπερ των Κροατών, έκανε το πλασέ, αλλά ο τελευταίος έδιωξε.

Ωστόσο, η Λοκομοτίβα ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ, στο 30′, όταν ο Μάρκο Κόλαρ με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον Όλσεν.

Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 36′ ο ΠΑΟΚ έφτασε πολύ κοντά στην ισοφάριση, με τον Πέλκα να δίνει εξαιρετική ασίστ στον Κίτσιου, ο οποίος από θέση βολής έστειλε την μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι.

Σαν μην έφτανε αυτό, στην εκπνοή του ημιχρόνου (45’+1) η Λοκομοτίβα διπλασίασε τα τέρματά της με καρφωτή κεφαλιά του Αντριάσεβιτς μετά από εκτέλεση κόρνερ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά με στόχο να ανατρέψει το εις βάρος του σκορ και είχε μία διπλή χαμένη ευκαιρία στο 55′, με τα διαδοχικά σουτ του Σαλπιγγίδη και του Κίτσιου που απέκρουσε η άμυνα των Κροατών.

Στο 74ο λεπτό υπήρξε άλλη μία καλή στιγμή για τον ΠΑΟΚ, με το Σκόνδρα να κάνει το γύρισμα από δεξιά, αλλά το πλασέ του Κάτσε πήρε φάλτσα και η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πετύχει το γκολ της τιμής. Ο Μυστακίδης έβγαλε με κάθετη πάσα τον Μακ τετ α τετ με τον τερματοφύλακα της Λοκομοτίβα και αυτή την φορά πλάσαρε σωστά, κάνοντας το σκόρ 2-1.

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός