Ποδόσφαιρο: Η Εθνική Νέων έχασε από τη Ρωσία και αποκλείστηκε από τον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος



Η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου των Νέων ηττήθηκε με 4-0 από τη Ρωσία το απόγευμα της Πέμπτης στο «AEL FC Arena» και αποκλείστηκε από τον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων.

Η Εθνική Ελλάδας μπήκε με άγχος στο παιχνίδι, κάτι που φάνηκε από τα αβίαστα λάθη στα πρώτα λεπτά. Παρ’ όλα αυτά στο 31ο λεπτό, η Εθνική μας είχε μία πολύ καλή ευκαιρία, όταν από εκτέλεση φάουλ του Σάλιακα από αριστερά, ο Κουλούρης μπήκε ωραία στην πορεία της μπάλας, αλλά η προβολή του από τα 4 μέτρα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και έφυγε άουτ!

Κι αν το πρώτο 45λεπτο του ημιτελικού ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα, το δεύτερο ημίχρονο είχε βροχή από γκολ.

Συγκεκριμένα στο 50′, από κόρνερ του Γκολόβιν, ο Τσερνόβ με κοντινή κεφαλιά σημείωσε το 1-0 και δύο λεπτά αργότερα ήρθε και το 2-0 για τους Ρώσους, με ψύχραιμο πλασέ του Γκαζίλιν.

Στο 65′, ο Ρούσσος ανέτρεψε τον Μελκάτζε εντός περιοχής και ο Σεϊντάεβ εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι, για το 3-0 για τους Ρώσους.

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε από το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Τσερνόβ στο 79ο λεπτό του αγώνα, με τη Ρωσία να εξασφαλίζει το εισιτήριο της πρόκρισης στον τελικό της διοργάνωσης για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Η ρωσική ομάδα θα περιμένει το νικητή του δεύτερου ημιτελικού ανάμεσα σε Γαλλία και Ισπανία, προκειμένου να μάθει ποια θα αντιμετωπίσει στις 21.00 το βράδυ της 19ης Ιούλη στην Κατερίνη.

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός